Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
nejpozději ve 20:40 začne sprint ;)
Po dnešním návratu z teplých krajin taky ještě zkusím urvat poslední bod:D

nejpozději ve 20:40 začne sprint ;)
Uvedu věc na pravou míru.
Poslední hádanka byla vyhodnocena dnes v 11:05 h., poté vlákno zamrzlo a pokud se nic nestane, podle pravidla 6. může po 12 hodinách, tedy v 23:05 zadat novou hádanku kdokoliv další.

Jindra, moderátor hry

no, ... nemám, ... jen vím, že ten den kdy jsem nezískal bodík, byl taky Honza někde půl dne v trapu:oops:
na co mají v těch letadlech ty autopiloty? 🤭😂

Uvedu věc na pravou míru.
Poslední hádanka byla vyhodnocena dnes v 11:05 h., poté vlákno zamrzlo a pokud se nic nestane, podle pravidla 6. může po 12 hodinách, tedy v 23:05 zadat novou hádanku kdokoliv další.

Jindra, moderátor hry
tak to bude o to napínavější ;)

Teď nechci předbíhat, ale takový závěr Hry jsem si nepředstavoval.

Proto se může stát, že zítra soutěžní výbor rozhodne "od zeleného stolu", zda je takový konec regulérní, byť v souladu s pravidly.

(Jen doufám, že se Janovi nic nestalo, když jsem dnes dopoledne posílal na možné zdržovače hromy blesky.)

Jindra

omlouvam se, to letadlo nad Letnanama jsem mohl byt ja :D
Poznej hriste a jamku čr
IMG_9591.webp

Poznej známé ČR hřiště podle 2 fotek, napovím - foceno květen 2012
1740945064438.webp

1740945147692.webp

Správná odpověď je Pyšely, bod získává @macdav .

BTW: Dnes hráno za sluníčka, hřiště v naprosto luxusním stavu a za 600,- i s obědem (akce platí do 7.3.)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom