Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jasně, já na to koukám znovu a čtyřka je krajní jamka, já jsem ...,Skoro
No jasně, já na to koukám znovu a čtyřka je krajní jamka, já jsem ...,
Ale tak interní půlbod pro sebe za hřiště, super
No já jsem na tom podobně. Vidím fotku, to hřiště znám, hrál jsem tam, ale nevzpomenu si. Pak to někdo uhodne a já se chytnu za hlavu, že jsem to nepoznal Jsem prostě ŠulínOk, budeme si vest samostatné interní bodování. Já za opačné poradí jamek, ty za uhádnutu hřiště... takový stínový žebříček! :-D
Tak dneska, dneska si dám záležet, abych něco uhádnul, doufám, že to vyjde!
Náčelník mě navedl ku spočítání "půlbodů" za uhádnutí alespoň hřiště, jamek v opačném pořadí nebo uhádnutí hádanky jako druhý či další v pořadí - tedy alespoň něco, ale bez bodu.Ok, budeme si vest samostatné interní bodování. Já za opačné poradí jamek, ty za uhádnutu hřiště... takový stínový žebříček! :-D
Zbytečná sebekritika? Tak to máme ( kromě Toma ) všichni.No já jsem na tom podobně. Vidím fotku, to hřiště znám, hrál jsem tam, ale nevzpomenu si. Pak to někdo uhodne a já se chytnu za hlavu, že jsem to nepoznal Jsem prostě Šulín
Hmm, už i tady ztrácím na bednu, tak snad mi podaří v létě hrát lépe než teď tuhle soutěžNáčelník mě navedl ku spočítání "půlbodů" za uhádnutí alespoň hřiště, jamek v opačném pořadí nebo uhádnutí hádanky jako druhý či další v pořadí - tedy alespoň něco, ale bez bodu.
Lucky Losers k dnešnímu ránu:
5 půlbodů @Sajason @Henry
4 půlbody @Klok
3 půlbody @Tom512 @Mirek_62
2 půlbody @JanKostalCZE @requo @jumbodedek
1 půlbod @PFP @Romano @ulilee @TP_79
Zajímavost: Tom se nikdy nemýlil, jen byl 3x těsně druhý.
Děláš machry, když to máš za barákemTěšetice 6 to bývala do roku 2023
Ona ta jamka nebyla vždy šestka, záleží jak to zadavatel vyhodnotí , mám to 40 kmDěláš machry, když to máš za barákem
Já jen vím, že to je pod BrnemOna ta jamka nebyla vždy šestka, záleží jak to zadavatel vyhodnotí , mám to 40 km