Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

poznej hřiště v ČR a číslo jamky
IMG_4825.webp

Cihelny, míček leží na ferveji jamky č.15, za fervejí je odpaliště, bankry a fervej jamky č. 16

Cihelny, míček leží na ferveji jamky č.15, za fervejí je odpaliště, bankry a fervej jamky č. 16,
odpověď je správně pouze z části, viz. výše
IMG_4825.webp

Ropice - železná 4 v popředí, 5 vzadu

pardon, @ligi máš pravdu, chvili jsem byl sám zmaten,
správná odpověď je Ropice železná č.4, bod získává @ligi,
fotograf stojí na grýnu paru 3 (jamka č.4) a kouká na par 5

Poznej hřiště v ČR a číslo jamky:
xxy1.webp

Btw teď mě napadlo, že půlbody by se poměrně s vysokou šanci dalo rychle získávat náhodným číslem jamky! Je jich min, než hřišť... Hm... (Ano, už je čtvrtek večer, nic chytřejší ze mě už tenhle pracovně výživný týden nevypadne... ;)

Btw teď mě napadlo, že půlbody by se poměrně s vysokou šanci dalo rychle získávat náhodným číslem jamky! Je jich min, než hřišť... Hm... (Ano, už je čtvrtek večer, nic chytřejší ze mě už tenhle pracovně výživný týden nevypadne... ;)
Tak proč jsi teď napsal správný tip? 🤭😂

Ti(y)puješ dobře náčelníku:):up:..... Správná odpověď je Kácov - Meadows, jamka č 7, vyhrává @requo

Tak proč jsi teď napsal správný tip? 🤭😂

Člověče, nevím. A přitom jsem zrovna tohle hřiště, resp devítku hrál jen jednou. Ale v hrůzném vedru snad před dvěma lety a nějak se mi ten zážitek viditelně zapsal až do morku kosti, tak to nějak vylitlo. To samo! 🫣

Správná odpověď je hřiště Molitorov, jamka číslo 18. Vyhrává a bod získává @PFP a pokračuje!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom