Správná odpověď je Ostravice, jamka č. 9 a vyhrává @jumbodedek
Na fotce je průtrž mračen v srpnu 2023.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já tam byl za tebou o měsíc později a po dešti ani památkySprávná odpověď je Ostravice, jamka č. 9 a vyhrává @jumbodedek
Nemám rád záludnosti. Tato hra je o pobavení se. Proč se trápit Na sebe prásknu i to co nevímVelké Díky jumbudedkovi... je jediný o kom mi přijde notifikace včas a taky že na sebe všechno práskne..
on to není stožár, ale vodojem
do tohoto se vejde tak 60 m3, věř mi - jsem od fochu, a já jsme pitomej (na Cínovci je vysílač, ale ne vodojem)Počkej vodojem… do toho se moc vody nevejde
Pitomej nejsi Já byl v Bolce dvakrát, a nikdy jsem si ho nevšimldo tohoto se vejde tak 60 m3, věř mi - jsem od fochu, a já jsme pitomej (na Cínovci je vysílač, ale ne vodojem)
Pitomej nejsi Já byl v Bolce dvakrát, a nikdy jsem si ho nevšiml
Jsem si ho nevšimnul proto, že ty mí topinky lítají nízkoProtože si koukal po stožárech. Vědět, že je to vodojem, tak by sis všiml. Taky jsem si ho nevšiml… hledal jsem stožár :-D
Jenže ten chudák celej den sedí na netu a snaží se urvat bodJj kdybych věděl že je to vodojemu a napsal to tak by to vlčáci hned věděli..takhle jsem aspoň jednoho zmátl..