Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Poznej hřiště v ČR a jamku
IMG_20210918_191518.webp

Hořehledy 9

Která hřiště se nám dosud objevila ve Hře

(po 1. týdnu jich bylo 38, po 2. týdnu 62 a po 3. týdnu 82 !!!)

6x Barbora, Ypsilon,
5x Dolní Dobrouč, Česká Lípa, Slavkov, Konopiště, Machnín, Olomouc, Karlovy Vary,
4x Terasy, Kořenec, Luby, Vinoř, Dýšina, Sokolov, Ostravice, Kácov, Český Krumlov, Zbraslav, Albatross, Mladá Boleslav,
3x Podbořánky, Hořehledy, Šilheřovice, Grabštejn, Bítozeves, Karlštejn, Kotlina, Benátky,
2x Slapy, Darovanský Dvůr, Kaskáda, Čeladná, Rožnov, Hluboká, Cihelny, Alfrédov, Mnich, Hukvaldy, Štiřín, Cínovec, Černý Most, Pyšely, Čapí Hnízdo,
1x Bechyně, Mariánské Lázně, Komárno, Harrrachov, Casa Serena, Prštice, Prosečné, Na Vrších, Hrádek u N., Libouchec, Líšnice, Svratka, Botanika, Lázně Kostelec, Beroun, Telč, OAKS, Y. Předboj, Roudnička, Tešetice, Lázně Bohdaneč, Poděbrady, Ropice, Molitorov, Háje, Búřov, Osyčina, Srbsko, Velké Karlovice, Jezera O. n. V., Motol, Hazlov, Janov, Úholičky, Hostivař, Automotodrom Brno, Lipiny, Čertovo Břemeno, Most

Hřiště uvádím v náhodném pořadí, jak jsem si je porůznu zaznamenal. Nerozlišuji hřiště a akademii při něm. Nerozlišuji více osmnáctek v jednom rezortu. Bez záruky.
U @bockelman mám alespoň dvě piva.

Upraveno:
@Henry Díky moc, super práce! Rád ti za to piva zaplatím :D Překvapují mě konkrétně Hořehledy - mám pocit, že je tu vidím tak po desáté (nic proti nim, samozřejmě) a u tebe "jen" 3x :D
já myslím, že se Hořehledy všeobecně dost přeceňují 🤣

Správná odpověď jsou Hořehledy, jamka č. 9, výhercem je @ligi

omlouvám se za prodlevu

Poznej hřiště v ČR a jamku:
tryyy.webp

Správná odpověď je Kácov - Forest, jamka č.3, výhercem je @Tom512

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom