- Klub
- Gc Lipiny
- HI (HCP)
- 16,2
Mysteves j.c. 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Míro - přečti si pravidla hry, každý může úspěšně za den hádat pouze jednouAutomotodrom Brno, původně jamka 3, nyní 5
Omlouvám se, jako nováček jsem ještě neproniknul do všech tajů tohoto fóra, a na nováčka je zde pro mě móóóc informací na zorientování, takže díky za upozornění a polepším seMíro - přečti si pravidla hry, každý může úspěšně za den hádat pouze jednou
Jsi prostě dokonalý, přehled a znalosti z tebe sršíPromiňte mi to, ale zastavím se u poslední hádanky.
Snímek @Kotilajnen je velmi zajímavý, zabírá "luční" část původní druhé devítky v Ropici. Není vidět jediný grýn nebo jediné odpaliště (jsou buď vpředu za rohem nebo hodně daleko anebo za fotografem), není vidět jediný bankr (je to foceno z menší výšky, Kuba promine, ale nepatří zrovna mezi dlouhány), díky posekaným rafům nejsou vidět ani členité okraje fervejí. Nejsou vidět ani Beskydy.
Původní čísla jamek a místo a směr, odkud asi bylo foceno:
Zobrazit přílohu 48207
Chvíli mi to trvalo poznat, přestože jsem tam hrál i působil jako rozhodčí. Pak jsem zaspal půlnoc a už tu byl Tom se svojí odpovědí.