Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Poznej hřiště v ČR a FW na které se stálo roku 2018 - staré číslování
1739975274421.webp

Upraveno moderátorem:
Míro - přečti si pravidla hry, každý může úspěšně za den hádat pouze jednou
Omlouvám se, jako nováček jsem ještě neproniknul do všech tajů tohoto fóra, a na nováčka je zde pro mě móóóc informací na zorientování, takže díky za upozornění a polepším se 😀

Promiňte mi to, ale zastavím se u poslední hádanky.
Snímek @Kotilajnen je velmi zajímavý, zabírá "luční" část původní druhé devítky v Ropici. Není vidět jediný grýn nebo jediné odpaliště (jsou buď vpředu za rohem nebo hodně daleko anebo za fotografem), není vidět jediný bankr (je to foceno z menší výšky, Kuba promine, ale nepatří zrovna mezi dlouhány), díky posekaným rafům nejsou vidět ani členité okraje fervejí. Nejsou vidět ani Beskydy.
Původní čísla jamek a místo a směr, odkud asi bylo foceno:
1740031491740.webp

Chvíli mi to trvalo poznat, přestože jsem tam hrál i působil jako rozhodčí. Pak jsem zaspal půlnoc a už tu byl Tom se svojí odpovědí.

Upraveno:
Promiňte mi to, ale zastavím se u poslední hádanky.
Snímek @Kotilajnen je velmi zajímavý, zabírá "luční" část původní druhé devítky v Ropici. Není vidět jediný grýn nebo jediné odpaliště (jsou buď vpředu za rohem nebo hodně daleko anebo za fotografem), není vidět jediný bankr (je to foceno z menší výšky, Kuba promine, ale nepatří zrovna mezi dlouhány), díky posekaným rafům nejsou vidět ani členité okraje fervejí. Nejsou vidět ani Beskydy.
Původní čísla jamek a místo a směr, odkud asi bylo foceno:
Zobrazit přílohu 48207
Chvíli mi to trvalo poznat, přestože jsem tam hrál i působil jako rozhodčí. Pak jsem zaspal půlnoc a už tu byl Tom se svojí odpovědí.
Jsi prostě dokonalý, přehled a znalosti z tebe srší 😉

Vstup moderátora

Drazí přátelé,

je před námi poslední týden a něco letošní Hry Poznej hřiště ČR, jamku. Konec jsme naplánovali po cca 8 týdnech na pátek 28.2.2025.

Protože ten poslední víkend budu více zaneprázdněn v zahraničí a hůř by se mi sledoval poslední večer soutěže a pak bych ani nedokázal udělat adekvátní závěr, rozhodl soutěžní výbor prodloužit Hru do neděle 2.3.2025.

V pondělí pak v klidu uzavřu výsledky a statistiky. Jindra

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom