Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jěštěd, akademie, ... jamku bych tipnul, ze dvojka - ale tady ruku do ohne za to nedam. A zazitek nic moc, ze si ani vlastne nepamatuju, kde jsme zacinali, jestli na jednicce, nebo nekde jinde. Slo o carku, ze odehrano. Jedno z mala hrist (akademie), kde bych uz hrat nemusel.
Správná odpověď je Ještěd, akademie, jamka 1. Bod získává @Henry
Na všech 6 jamkách jsou umělé grýny, které již nejsou v nejlepší formě. Na první jamce jsem měl téměř GIR, kdyby grýn nefungoval jako trampolína. Nakonec jsem po dvou čipech a asi 5 patech zapisoval na úvodním tříparu 8 Od druhé jamky jsem již věděl, co od grýnů očekávat, ale výsledkově se to moc neprojevilo
Mám teď něco neodkladného a další fotku nemám připravenou. Prosím @requo , který byl velmi blízko, aby dal foto za mne. Když ne, tak potom @Tom512 . Děkuji.