Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Kšírovka, jamky 1 a 2. Bod získává @Henry :up:

Poznej hřiště v ČR a jamku
1677174710287.webp

Český Ráj, Srbsko, jamka 1?

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
foto z roku 2022
IMG_5043.JPG

Upraveno:
vůbec netuším, ale green luxusní :D
i když, není to botanika 4j? :D

Jěštěd, akademie, ... jamku bych tipnul, ze dvojka - ale tady ruku do ohne za to nedam. A zazitek nic moc, ze si ani vlastne nepamatuju, kde jsme zacinali, jestli na jednicce, nebo nekde jinde. Slo o carku, ze odehrano. Jedno z mala hrist (akademie), kde bych uz hrat nemusel. :)

Správná odpověď je Ještěd, akademie, jamka 1. Bod získává @Henry :)

Na všech 6 jamkách jsou umělé grýny, které již nejsou v nejlepší formě. Na první jamce jsem měl téměř GIR, kdyby grýn nefungoval jako trampolína. Nakonec jsem po dvou čipech a asi 5 patech zapisoval na úvodním tříparu 8 😂 Od druhé jamky jsem již věděl, co od grýnů očekávat, ale výsledkově se to moc neprojevilo :D

Mám teď něco neodkladného a další fotku nemám připravenou. Prosím @requo , který byl velmi blízko, aby dal foto za mne. Když ne, tak potom @Tom512 . Děkuji.

Poznej hřiště v ČR a Jamku

D4CF08F7-7A43-423D-ABD3-0B88DA1482AC.webp

Musel jsem sakra vzpomínat, kde to je. Tak doufám, že to mám správně. Rok 22 ;)

Musím jít spát, je po večerníčku a tak a zítra vstávám brzo. Takže případně druhá nápověda (či uznání správné odpovědi) bude až ráno kolem šesté.

1. nápověda: hřiště je ve východní polovině republiky. ;)

2. nápověda: jamka je dogleg, 4 par, je tam poměrně znatelné převýšení při útoku na grýn - prostě travičku grýnu nevidíte. ;)

Dobré ráno!

Poznej hřiště v ČR a Jamku
!!! nynější číslo jamky (ne před cca 10 lety :);)) !!!
na fotce je odpaliště této jamky
9785.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom