Český Ráj, Srbsko, jamka č. 10Poznej hřistě a jamku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Český Ráj, Srbsko, jamka č. 10Poznej hřistě a jamku
Darovanský dvůr - akademie, j.č.4?Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku:
Zobrazit přílohu 33917
Historické okénko. Ty schody na Kořenci jsou z jamky č.4. Sloužily k hlídání dopadové zóny. Dříve bylo odpaliště výše, v úrovni odpališť 3. Hrálo se lehce přes horizont a hlavně v dopadové zóně byly dva obrovské smrky. Jamka byla sice trochu nepřehledná, ale měla své kouzlo. Asi jejím větším problém byl ten, že se k odpališti 4 vracelo nahoru podél původní jamky 3. Pak zrušili původní grýn 3 a vybudovali grýn nový a jinde. U jamky 4 posunuli odpaliště až za tento grýn, tedy níže než byl původně a hlavně vykáceli ty dva stromy. Výsledkem je přehledná, ale naprosto fádní jamka.Domluveni nejsme. Je to fakt náhoda. V Kořenci toho je opravdu hodně, ale ty schody si nepamatuji, jen jsem tipnul podle nápovědy. Poprvé jsem tam hrál v 2012. Nejznámější je Brána vítězů (viz. foto).
Ano je to tak . Už si vzpomínám. Ze schůdků mi můj caddy hlídal kde to letí, ale stejně to bylo asi do džihádu.Historické okénko. Ty schody na Kořenci jsou z jamky č.4. Sloužily k hlídání dopadové zóny. Dříve bylo odpaliště výše, v úrovni odpališť 3. Hrálo se lehce přes horizont a hlavně v dopadové zóně byly dva obrovské smrky. Jamka byla sice trochu nepřehledná, ale měla své kouzlo. Asi jejím větším problém byl ten, že se k odpališti 4 vracelo nahoru podél původní jamky 3. Pak zrušili původní grýn 3 a vybudovali grýn nový a jinde. U jamky 4 posunuli odpaliště až za tento grýn, tedy níže než byl původně a hlavně vykáceli ty dva stromy. Výsledkem je přehledná, ale naprosto fádní jamka.
Jedná se o akademii na Darovanském Dvoře, ale 4. jamka to není.Darovanský dvůr - akademie, j.č.4?
Tak pátá?Jedná se o akademii na Darovanském Dvoře, ale 4. jamka to není.
Slavkov 3 a 13?Poznej ČR hřiště i konkrétní jamky:
To by nemělo být snad tak těžké.....takže prosím o čísla obou jamek, které jsou na té fotce vidět