Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Kácov, devítka Forest, jamka č. 2. Bod získává @Henry :)

Poznej hřiště v ČR a jamku
1677403530039.webp

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMG_20170914_104802.webp

No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý :cry::cry::cry:

Navrhuji úpravu pravidel:
Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotky :D:D:D:D Jinak se to fakt nedá. 😢😢😢
EDIT: Není to namířeno proti nikomu ;););)

No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý :cry::cry::cry:

Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotky :D:D:D:D Jinak se to fakt nedá. 😢😢😢
Mně teď utekl zas ten Kácov :( To jsem poznala hned, ale nebyla jsem na stránce. :(

Správná odpověď je Stará Boleslav, jamka 2. Druhý narozeninový bod přidává @Tereza Harmatová :)

EDIT: Není to namířeno proti nikomu ;););)
To se stalo už určitě skoro všem a víckrát.🤣

Tady se zase někdo bude chlubit "Longistem" 🤭😂👍
Já jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala. :D A já mám míček - jo longesta vlevo trochu dál od té cedule, co je blíž.

Já jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala. :D
To bude asi nějaký chlap 🤭

Tu druhou ceduli jsem viděl, ale z té jsem tě nepodezříval. 😂

Čekám do 11:21 na vložení mého tipu. Nebudu nyní psát, že se jedná o ****, jamku č. **. 😂
Tak @Tom512 už svůj pokud vyplácal a hřiště **** to není, i když jamku trefil 😂

To bude asi nějaký chlap 🤭

Tu druhou ceduli jsem viděl, ale z té jsem tě nepodezříval. 😂
Tss! Já mám 1/3 longestů dál i než chlapští longesté. Možná 1/5, nebo na stejný úrovni. Cca plus mínus několik desítek metrů. 🤣 Ale jo, až tam daleko, tam nedostřelí ani normální chlapští účastníci turnaje. Aspoň mám metu, kam se chci dostat. :D Odpalovat jako nejdelší chlapi na CZ turnaji. :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom