Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mně teď utekl zas ten Kácov To jsem poznala hned, ale nebyla jsem na stránce.No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
Navrhuji úpravu pravidel:
Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotky Jinak se to fakt nedá.
To musíš dát sem:No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotky Jinak se to fakt nedá.
EDIT: Není to namířeno proti nikomu
Takový srandičky si ze mě dělá! Ho bonznu, že mi psal poté, co jsem to odeslala, že to mám blbě a je to hřiště na Moravě. Že to jen vypadá jako Stará Boleslav. Tak děkuji a jdu hledat fotku.Správná odpověď je Stará Boleslav, jamka 2. Druhý narozeninový bod přidává @Tereza Harmatová
To se stalo už určitě skoro všem a víckrát.No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
EDIT: Není to namířeno proti nikomu
Já jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala. A já mám míček - jo longesta vlevo trochu dál od té cedule, co je blíž.Tady se zase někdo bude chlubit "Longistem"
To bude asi nějaký chlapJá jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala.
Tss! Já mám 1/3 longestů dál i než chlapští longesté. Možná 1/5, nebo na stejný úrovni. Cca plus mínus několik desítek metrů. Ale jo, až tam daleko, tam nedostřelí ani normální chlapští účastníci turnaje. Aspoň mám metu, kam se chci dostat. Odpalovat jako nejdelší chlapi na CZ turnaji.To bude asi nějaký chlap
Tu druhou ceduli jsem viděl, ale z té jsem tě nepodezříval.