Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mně teď utekl zas ten KácovNo tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
Navrhuji úpravu pravidel:
Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotkyJinak se to fakt nedá.
![]()
To musíš dát sem:No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
Osoby na prvních třech místech smí odpovídat cca 15 minut po vydání fotkyJinak se to fakt nedá.
EDIT: Není to namířeno proti nikomu![]()
Takový srandičky si ze mě dělá!Správná odpověď je Stará Boleslav, jamka 2. Druhý narozeninový bod přidává @Tereza Harmatová![]()
To se stalo už určitě skoro všem a víckrát.No tvl, já už na to fakt asi kašlu. Vypadá to, že bych mohl mít i pravdu, náhodou, nikdy jsem tam nebyl, takže než dohledám na plánku číslo jamky, jsem druhý
EDIT: Není to namířeno proti nikomu![]()
Já jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala.Tady se zase někdo bude chlubit "Longistem"![]()
To bude asi nějaký chlapJá jen, že je cedulka i tam vzadu - longest. A kdo to dal takhle daleko řeknu později, abych nenapovídala.![]()
Tss! Já mám 1/3 longestů dál i než chlapští longesté. Možná 1/5, nebo na stejný úrovni. Cca plus mínus několik desítek metrů.To bude asi nějaký chlap
Tu druhou ceduli jsem viděl, ale z té jsem tě nepodezříval.![]()