Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
No už! Super! Už jsem málem pokračovala v nápovědě formou básničky. Správná odpověď jsou Slapy, jamka č. 13. Snad pomohla nápověda (Rabyňská hora, Tři kříže). :) Bod získává @hypik 👏👏👏

Furt se tváříš, že to víš, ale uhádls to blbě. Že ty chceš, abych pokračovala dál v básničce? :D
(Já na ní dala jednou par, ale diskuzi jsem četla o této konkrétní poslední jamce, kde se lidi chlubili, že tam dali par, nebo že se jim to ještě nepovedlo... a vnímali ji jako těžkou. A je pravda, že je. Ale do nějaký statistiky - kde? jsem se nekoukala.)
Rozhodně nepatří mezi 10 nejtěžších jamek dle zahraných úderů nad osobní par.

Ale debilní je dost....:devil:
Tak debilní je grýn (ale to je na Slapech víc grýnů) a hodně záleží na navrtání.

Paráda :) stačila nápověda, že poslední jamka není oblíbená, tím byly Slapy jasný :D pak šlo jen o to, tipnout správnou jamku...

Poznej hřiště i konkrétní jamku

DSC02502.webp

Machnín, č. 8

Od pondělního rána do úterního večera tu bylo poznáno 20 fotografií hřišť resp. příslušných jamek. Úspěšně bodovali 5x @Tom512 , 3x @Henry , 2x @Mirek_62 a @hypik , 1x @alda , @JanKostalCZE , @ligi , @Prosa , @Kotilajnen , @premet , @Tereza Harmatová a @Romano . A právě na něm je, aby rozhodl, zda jím danou fotografii správně určila Tereza a soutěž mohla zdárně pokračovat.

Stav soutěže k 28.2.2023 v 23:55 hod.:

95 b. @Tom512
52 b. @JanKostalCZE
49 b. @Tereza Harmatová
43 b. @Mirek_62
40 b. @Henry
32 b. @hypik
23 b. @Romano
22 b. @ligi
17 b. @Klok
14 b. @DJHolmes
13 b. @ulilee
10 b. @mkopcak ,
9 b. @PFP
8 b. @Izanagi , @TP_79
7 b. @requo
5 b. @alda
4 b. @Kuba
3 b. @Toamo , @macdav , @Michal17 , @zdarovka , @Prosa
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet
1 b. @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @R.U. Terwilliger , @o_plot , @mfr , @HonzaKulig , @jumbodedek , @Pepíto

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom