Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V zásadě souhlasím, morálně ano, protože absurdně čím víckrát se možnosti vkládat vzdám, tím víckrát mám šanci bodovat. Ale pravidla už upravovat nebudeme, až pro další "ročník" soutěže. Návrh patří sem:......... protože by podle mě stejně neměl mít na bod nárok (nic ve zlém) - viz. návrh na upřesnění pravidla: vítěz zveřejní další fotku, pokud ne, nesmí v dalším kole hádat
Ne každý má, tolik fotek. Tohle mi nepřijde úplně košer... návrh na upřesnění pravidla: vítěz zveřejní další fotku, pokud ne, nesmí v dalším kole hádat
Tak jí promiňme to, že místo "." dala ","doufám, že se neozvou nějací škarohlídi, že jamka 2019 na Albatrossu neexistuje a rok 14 to také nebyl
Njn A to si myslím, že tady příspěvků, kde jsem hrál zase tak moc neníJupíííí! Děkuji, děkuji. Moje logika u uhodnutí této jamky byla opět kuriózní. Koukla jsem se na datum fotky, dohledala tvoje příspěvky z tohoto data, kde vyjmenováváš hřiště, kde jsi poslední měsíc byl. Vyloučila jsem hřiště, kde jsem byla já. A tipla to buď na Semily, nebo na Kynžvart.
Vidím, že mnohem důležitější, než znalosti hřiště, jsou detektivní dovednostiJupíííí! Děkuji, děkuji. Moje logika u uhodnutí této jamky byla opět kuriózní. Koukla jsem se na datum fotky, dohledala tvoje příspěvky z tohoto data, kde vyjmenováváš hřiště, kde jsi poslední měsíc byl. Vyloučila jsem hřiště, kde jsem byla já. A tipla to buď na Semily, nebo na Kynžvart.
Ale POZOR! Prozrazuješ svoje Know-How. Někdo by toho mohl zneužítJupíííí! Děkuji, děkuji. Moje logika u uhodnutí této jamky byla opět kuriózní. Koukla jsem se na datum fotky, dohledala tvoje příspěvky z tohoto data, kde vyjmenováváš hřiště, kde jsi poslední měsíc byl. Vyloučila jsem hřiště, kde jsem byla já. A tipla to buď na Semily, nebo na Kynžvart.