Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Jsem na vážkách, jestli nachystat další nápovědu. Ano? Ne? Kdo tam byl, tak by tohle totiž mohl poznat. Jen potřebuje doslova změnit úhel pohledu... a mít kousek představivosti.

Zkusím Mariánské Lázně, jamky 6 a 7.
Foceno z ferveje 7 na grýn 6.
Vím, že je to můj 2. tip, ten první jsem mínil jako žert.
Je-li to správně, bod nechci.
Jen mám zájem posunout soutěž dál.

Je to špatně a je to druhý tip. Mají hádat ostatní. Zatím to jsou jenom 2,5 hodiny. Čekalo se i déle. A já dala čitelnou fotku s několika nápovědami.

podle me jsou to Podebrady, ale vzhledem k predelani hriste nevim co je to za jamky a nebo jsem uplne mimo :D

Asi je to focené z FW 4ky. Ale:
ad a) jsem na tom blbě z obrazovou představivostí
ad b) riskuju diskvalifikaci

Oboje to takto risknu...

Správná odpověď jsou Poděbrady, green 3, fervej 4. Dobrý @PFP, který získává bod!

91DA9171-EE9B-46AC-9E33-CC8D577B97CE.webp

Náročnost se evidentně stupňuje, tak se to pokusím taky trochu vyšponovat - Poznej hřiště a napiš všechny grýny, které můžeš v tomto směru a této výseči navštívit (fotka není ořezaná a není to výčet všech, na které můžeš dopálit - to aby nebyl @JanKostalCZE znevýhodněn sáhodlouhým vypisováním;))
Picture 205.webp

Olomouc, grýny 13, 14, 15

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom