Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku:
IMG_1739 (1).webp

Pyšely, jamka č.6?

Cínovec, č.8?

Drazí přátele, jsa moderátorem této soutěže, dovoluji si do ní zasáhnout. Protože @hypik po zadání úlohy v 8:17 dosud nepotvrdil pokusy několika soutěžících (a já ho SZ před 2,5 h. k tomu vyzval), zdá se mi škoda, aby v těchto nedělních hodinách soutěž stála.

Pošlu ji dál, když mi alespoň další 3 soutěžící potvrdí znakem :up:, že v tomto případě jde skutečně o Pyšely, j. 10 (o čemž jsem přesvědčen na základě více zdrojů informací).

Jindra

Drazí přátele, jsa moderátorem této soutěže, dovoluji si do ní zasáhnout. Protože @hypik po zadání úlohy v 8:17 dosud nepotvrdil pokusy několika soutěžících (a já ho SZ před 2,5 h. k tomu vyzval), zdá se mi škoda, aby v těchto nedělních hodinách soutěž stála.

Pošlu ji dál, když mi alespoň další 3 soutěžící potvrdí znakem :up:, že v tomto případě jde skutečně o Pyšely, j. 10 (o čemž jsem přesvědčen na základě více zdrojů informací).

Jindra
Já to potvrdit nemůžu, protože nevím, ale fotku - další hádanku sem poslat můžu. :-) Když tak...

Poznej ČR hřiště (jamku si nepamatuji 😅):

Přílohy

• 41FAD6A7-B050-411D-9B4A-80E4FB3E8C7A.webp
    41FAD6A7-B050-411D-9B4A-80E4FB3E8C7A.webp
    138,9 KB · Zobrazení: 101
Poznej ČR hřiště (jamka být nemusí, protože je jich tam vidět víc ;)):

Přílohy

• IMG_1794.webp
    IMG_1794.webp
    137,3 KB · Zobrazení: 106
Slapy?

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku:
IMG_2702.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom