Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Rožnov, jamka 6

Poznej hřiště a jamku 😛

F2DFA75A-E13A-45CB-AFDF-55FA42D593FD.webp

Slapy, jamka 7?

Za čtvrtek a pátek (do soboty 00:25 h.) jsme poznali 41 fotografií !!! Úspěšnými soutěžícími byli 11x @Tom512 , 6x @Tereza Harmatová a @TP_79 , 5x @ulilee , 3x @JanKostalCZE a @Mirek_62 , 2x @Henry a 1x @hypik , @PFP , @macdav , @Prosa a @HonzaKulig .

Stav soutěže k 4.3.2023 v 00:25 hod.:

108 b. @Tom512
59 b. @Tereza Harmatová
58 b. @JanKostalCZE
48 b. @Mirek_62
44 b. @Henry
33 b. @hypik
25 b. @Romano
22 b. @ligi
19 b. @Klok , @ulilee
15 b. @TP_79
14 b. @DJHolmes
10 b. @mkopcak , @PFP
8 b. @Izanagi
7 b. @requo
5 b. @alda
4 b. @Kuba , @macdav , @Prosa
3 b. @Toamo , @Michal17 , @zdarovka
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet , @o_plot , @HonzaKulig
1 b. @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @R.U. Terwilliger , @mfr , @jumbodedek , @Pepíto

Upraveno:
Další fotka bude ráno :)

Za čtvrtek a pátek (do soboty 00:25 h.) jsme poznali 41 fotografií !!! Úspěšnými soutěžícími byli 11x @Tom512 , 6x @Tereza Harmatová a @TP_79 , 5x @ulilee , 3x @JanKostalCZE a @Mirek_62 , 2x @Henry a 1x @hypik , @PFP , @macdav , @Prosa a @HonzaKulig .

Stav soutěže k 4.3.2023 v 00:25 hod.:

108 b. @Tom512
59 b. @Tereza Harmatová
58 b. @JanKostalCZE
48 b. @Mirek_62
44 b. @Henry
33 b. @hypik
25 b. @Romano
22 b. @ligi
19 b. @Klok , @ulilee
15 b. @TP_79
14 b. @DJHolmes
10 b. @mkopcak , @PFP
8 b. @Izanagi
7 b. @requo
5 b. @alda
4 b. @Kuba , @macdav , @Prosa
3 b. @Toamo , @Michal17 , @zdarovka
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet , @o_plot , @HonzaKulig
1 b. @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @R.U. Terwilliger , @mfr , @jumbodedek , @Pepíto
Jestli se nepletu, tak je to kolem 820 fotek a to znamená v průměru kolem 7. fotek na jedno hřiště u nás❗❓
Nechtělo by to už pomalu začít vymazávat historii dat😁

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMG_2217.webp

Jestli se nepletu, tak je to kolem 820 fotek a to znamená v průměru kolem 7. fotek na jedno hřiště u nás❗❓
Nechtělo by to už pomalu začít vymazávat historii dat😁
Součet všech získaných bodů do včerejšího večera je 544. Jamek v České republice je přibližně 1500, takže ještě je dost prostoru pro nové neokoukané fotky :)

Součet všech získaných bodů do včerejšího večera je 544. Jamek v České republice je přibližně 1500, takže ještě je dost prostoru pro nové neokoukané fotky :)
počítal jsem to po ránu z hlavy, takže jsem se hodně seknul:down:
teď jsem to hodil do kalkulačky a vyšlo mi 545
ALE i tak je to hóóódně:)

počítal jsem to po ránu z hlavy, takže jsem se hodně seknul:down:
teď jsem to hodil do kalkulačky a vyšlo mi 545
ALE i tak je to hóóódně:)
Fotografií ve vlákně je víc, protože se často přidaly na vysvětlení ještě ty neořezané nebo další z jiného úhlu pohledu. Takže tvoje první číslo nebylo až tak mimo skutečnost.

Fotografií ve vlákně je víc, protože se často přidaly na vysvětlení ještě ty neořezané nebo další z jiného úhlu pohledu. Takže tvoje první číslo nebylo až tak mimo skutečnost.
I kdyby to bylo jen těch 545, tak je to 12 denně, to je taky slušný:up:

Správná odpověď je Mladá Boleslav, jamka 10. Bod získává @Henry :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom