Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a konkrétní jamku

63F11ECB-0246-4895-AF3E-8C5E7ACE984F.webp

1. nápověda: 7 minut a nic. Ta fotka na to, jak je lehká, tu je nějak zbytečně moc dlouho. :D Zvlášť, když jsem na tomhle hřišti byla hned se 3 účastníky jamky, z toho 1 hádající(m). :D:D:D

Všichni už spí. 🙂 A já mám sice tip na hřiště, ale jamku netuším.
Když nevím, tak si vizualizuju hřiště, počítám odpředu, nebo odzadu, podle toho, kde si myslím, k čemu je jamka blíž. Když je času víc, vygooglím si mapu hřiště. Když si myslím, že mě někdo předběhne, tak to prostě napálím s rizikem, že se spletu. :D (Pletu se často, ale prostě to někdy risknu.)

Já v tom vidím i Slapy (ty stromy po pravé straně), Hlubokou i Poděbrady :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Že ty jsi si dlouho hrála ve Photoshopu :D:D:D:D
3. nápověda: To ne. Byť fandím pokroku a novým technologiím, tak přesto si myslím, že je dobré si připomínat i historii a co se stalo, aby se už nestalo.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom