Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
nee, koukni na kolik, to je taky Terezin :D
Já vím, že může být, ale nevím. Mně to nesedne ani na Terezín, ani na Poděbrady. :D Ale hlavně kvůli té hezké trávě. :D Takovou jsem ještě ani na jednom hřiště neviděla. Ale ty živočichy (jméno se mi furt plete s jiným) jsem viděla na obou hřištích.

Správná odpověď je Terezín
Bod má @JanKostalCZE

Fotka je bez ořezu a jak poznamenal Honza, provedení kolíku je stejné jako u fotky Terezy.
Myslím, že takové kolíky jinde nejsou.

Já vím, že může být, ale nevím. Mně to nesedne ani na Terezín, ani na Poděbrady. :D Ale hlavně kvůli té hezké trávě. :D Takovou jsem ještě ani na jednom hřiště neviděla. Ale ty živočichy (jméno se mi furt plete s jiným) jsem viděla na obou hřištích.
Nechci se Tě nějak dotknout, ale to jsi tady nová? :D:D
Už jen dle toho původního konstatování mě to napadlo, že @Mirek_62 dá znovu Kotlinu. Rozbil se mu Photoshop, tak aspoň takhle :p:p

Prosim pokracujte nekdo, jsem stale bez fotek, musim se dostat k disku :D

Poznej hřiště

Screenshot 2023-03-08 at 15.24.01.webp

dvakrat za sebou to zname, ale ze by to nekdo udelal potreti a orizl Mirkovu fotku? :D

Bod získává @ulilee. U @JanKostalCZE bohužel nepadl název hřiště. Správná odpověď je Terezín.
Protestuji, bod nezískává nikdo a @Tereza Harmatová by navíc měla obržet všeobecný trest (-2) za porušení autorských práv.
Navíc bylo moje umělecké dílo znetvořeno zcela amatérským zásahem. 🤭

Bod získává @ulilee. U @JanKostalCZE bohužel nepadl název hřiště. Správná odpověď je Terezín.
No trošku se stydím, ale...
Dám sem fotku a nebudete mi věřit, měl jsem to v plánu, ještě než tu nutrii použil Mirek!
JK promine!
PS: Ten Terezín mě napadl okamžitě, když jsem to uviděl, ale neudělal jsem hned aktualizaci a tak jsem byl pomalejší než JK.

Uznávám, že podle následující fotky nemá nikdo šanci poznat hřiště. Bude to jenom o štěstí, kdo to uhodne.
S tímto roztomilým zvířátkem jsem se potkal na čtyřech různých hřištích u nás a musíte mi věřit, které to je.
Pokud nebude hádat Henry, můžu mu napsat do SZ výsledek, aby mě někdo nenařknul, že nadržuju někomu jinému.
Poznejte hřiště.
Není to ořez, takže hodně štěstí!

P9220494.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom