- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
nee, koukni na kolik, to je taky TerezinPoděbrady?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nee, koukni na kolik, to je taky TerezinPoděbrady?
Já vím, že může být, ale nevím. Mně to nesedne ani na Terezín, ani na Poděbrady. Ale hlavně kvůli té hezké trávě. Takovou jsem ještě ani na jednom hřiště neviděla. Ale ty živočichy (jméno se mi furt plete s jiným) jsem viděla na obou hřištích.nee, koukni na kolik, to je taky Terezin
Nechci se Tě nějak dotknout, ale to jsi tady nová?Já vím, že může být, ale nevím. Mně to nesedne ani na Terezín, ani na Poděbrady. Ale hlavně kvůli té hezké trávě. Takovou jsem ještě ani na jednom hřiště neviděla. Ale ty živočichy (jméno se mi furt plete s jiným) jsem viděla na obou hřištích.
Vůbec nevím, o čem mluvíš. Ale tak jméno hřiště tu nezaznělo ještě k této hádance.dvakrat za sebou to zname, ale ze by to nekdo udelal potreti a orizl Mirkovu fotku?
nemel jsem v planu ho psatBod získává @ulilee. U @JanKostalCZE bohužel nepadl název hřiště. Správná odpověď je Terezín.
Musíš hádat a správně, abys nás "zvrhlíky" přivedl zpátky ze scestí!Tady se to fakt už zvrhává.
Ať už je konečně ta sezona
Protestuji, bod nezískává nikdo a @Tereza Harmatová by navíc měla obržet všeobecný trest (-2) za porušení autorských práv.Bod získává @ulilee. U @JanKostalCZE bohužel nepadl název hřiště. Správná odpověď je Terezín.
Tome, napadlo mě to samé, že to ztrácí to kouzlo z počátku, kdy se hádalo, kdo pozná jamku a ne kdo co vygooglíTady se to fakt už zvrhává.
Ať už je konečně ta sezona
Mirku, je pravda, že ořezy neumí nikdo tak jako ty.Protestuji, bod nezískává nikdo a @Tereza Harmatová by navíc měla obržet všeobecný trest (-2) za porušení autorských práv.
Navíc bylo moje umělecké dílo znetvořeno zcela amatérským zásahem.
No trošku se stydím, ale...Bod získává @ulilee. U @JanKostalCZE bohužel nepadl název hřiště. Správná odpověď je Terezín.
Já to myslel jako vtip, nicméně i tak už chci, aby byla sezona.Tome, napadlo mě to samé, že to ztrácí to kouzlo z počátku, kdy se hádalo, kdo pozná jamku a ne kdo co vygooglí