Tak já se snažím hádat, ale takovéto body jsou prostě divné.Musíš hádat a správně, abys nás "zvrhlíky" přivedl zpátky ze scestí!
Já žádné zvrhlíky vodit ze scestí nechci, z toho už jsem vyrostl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak já se snažím hádat, ale takovéto body jsou prostě divné.Musíš hádat a správně, abys nás "zvrhlíky" přivedl zpátky ze scestí!
Rozumím ti a myslím, že tohle tady bylo naposledy. Někdy se zábava zvrhne, jako před chvílí. Dobrý fotky ještě budou.Tak já se snažím hádat, ale takovéto body jsou prostě divné.
Já žádné zvrhlíky vodit ze scestí nechci, z toho už jsem vyrostl.
Já je, pokud si dobře vzpomínám, potkal před léty i v Poděbradech.Škoda, mohlo to být napínavější, ale nemíním to prodlužovat. Následující hádanka od vítěze bude určitě chuťovka
Ta 4 hřiště jsou: Alfrédov, Terezín, Ještěd, Stará Boleslav.
Nevěřím, že už to tady nebude Pokušení je moc velkéRozumím ti a myslím, že tohle tady bylo naposledy. Někdy se zábava zvrhne, jako před chvílí. Dobrý fotky ještě budou.
Tak tipnul bych si ještě Hodkovičky i ZbraslavJá je, pokud si dobře vzpomínám, potkal před léty i v Poděbradech.
Já je viděla hodně v Terezíně a trochu v Poděbradech na jedné jamce. Na Slapech, Benátkách, Ústí a Staré Boleslavi jsem je nikdy neviděla, a to jsem tam byla několikrát, ale našla jsem článek z roku raz dva, kde píší, že i tady byli. Prý i v Kynžvartě a na Casa Serena, ale tam jsem nebyla.Tak tipnul bych si ještě Hodkovičky i Zbraslav