Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Musíš hádat a správně, abys nás "zvrhlíky" přivedl zpátky ze scestí!
Tak já se snažím hádat, ale takovéto body jsou prostě divné.
Já žádné zvrhlíky vodit ze scestí nechci, z toho už jsem vyrostl.

Tak já se snažím hádat, ale takovéto body jsou prostě divné.
Já žádné zvrhlíky vodit ze scestí nechci, z toho už jsem vyrostl.
Rozumím ti a myslím, že tohle tady bylo naposledy. Někdy se zábava zvrhne, jako před chvílí. Dobrý fotky ještě budou. :)

Škoda, mohlo to být napínavější, ale nemíním to prodlužovat. Následující hádanka od vítěze bude určitě chuťovka:D
Ta 4 hřiště jsou: Alfrédov, Terezín, Ještěd, Stará Boleslav.

Takže na žádost diváků jedna klasika

Poznej hřiště v ČR a grýn jamky

IMG_8400.webp

Škoda, mohlo to být napínavější, ale nemíním to prodlužovat. Následující hádanka od vítěze bude určitě chuťovka:D
Ta 4 hřiště jsou: Alfrédov, Terezín, Ještěd, Stará Boleslav.
Já je, pokud si dobře vzpomínám, potkal před léty i v Poděbradech. :)

Tak tipnul bych si ještě Hodkovičky i Zbraslav ;););)
Já je viděla hodně v Terezíně a trochu v Poděbradech na jedné jamce. Na Slapech, Benátkách, Ústí a Staré Boleslavi jsem je nikdy neviděla, a to jsem tam byla několikrát, ale našla jsem článek z roku raz dva, kde píší, že i tady byli. :) Prý i v Kynžvartě a na Casa Serena, ale tam jsem nebyla. :)

Správná odpověď je Janov, č.3 (původně v době pořízení fotky č.8)
Bod získává @ulilee

Jinak fotka je z doby, kdy to byl PAR4 a žluté odpaliště bylo až v lese. Byl to levý dogleg a na grýn se dalo dostat první ranou přes roh lesa nebo správně vytvarovaným draw (pro praváky). To dokumentuje i fotka, pat do eaglu jsem proměnil. 🤭

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMG_3325.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom