Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Tak to sedmička na Slapech částečně taky a přesto to není. Jsem si říkal, že je to ještě otočené.
No většina hádajících si už vyčerpala pokusy, to bude ještě zajímavé :D:D
Nechali jste se strhnout Slapy, no.

2. nápověda: Tohle hřiště tu už ve vlákně bylo. Nejedná se o chyták. Žádné ze jmenovaných hřišť to u této fotky-hádanky není.

Tak já to risknu, netradiční úhel focení od lesa vlevo - Malevil 13

3. nápověda: Celé foto.

DD0DFD8C-A2AB-4093-AB9D-AB00E0C07492.webp

ted uz je to easy no :D musim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju :D

ted uz je to easy no :D musim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju :D
Já už tam nemusím. Byla jsem tam snad třikrát a stačilo. Je to fakt nebezpečný hřiště. Je to o zdraví. Nemusím být furt ostřelována míčky ze všech stran, a to dokonce i tehdy, když mě hráč vidí a přesto na mě hraje - dokonce mě přehodí. Nebo se trefí těsně vedle mě. Když se ti to stane tobě a kamarádovi na jedné hře cca 6x, tak to fakt nechceš.

Tak pojďte někdo, ať do konce aspoň ještě jednu fotku stihneme ;);)
Soutěžní výbor je dost nekompromisní :D:D:D
neboj, az budu moct odpovedet znova tak to dame :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom