- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Slapy 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to sedmička na Slapech částečně taky a přesto to není. Jsem si říkal, že je to ještě otočené.1. nápověda: Jamka se hraje z kopce dolů.
Nechali jste se strhnout Slapy, no.Tak to sedmička na Slapech částečně taky a přesto to není. Jsem si říkal, že je to ještě otočené.
No většina hádajících si už vyčerpala pokusy, to bude ještě zajímavé![]()
Hmm, já si nepamatuju to hřištěted uz je to easy nomusim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju
![]()
Hmm, a já na něm asi ani nehrálHmm, já si nepamatuju to hřiště![]()
Já už tam nemusím. Byla jsem tam snad třikrát a stačilo. Je to fakt nebezpečný hřiště. Je to o zdraví. Nemusím být furt ostřelována míčky ze všech stran, a to dokonce i tehdy, když mě hráč vidí a přesto na mě hraje - dokonce mě přehodí. Nebo se trefí těsně vedle mě. Když se ti to stane tobě a kamarádovi na jedné hře cca 6x, tak to fakt nechceš.ted uz je to easy nomusim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju
![]()
Tak to se nevylučuje s tím, že bych si ho (ne)pamatovalHmm, a já na něm asi ani nehrál![]()
Já myslím, že nápověd už bylo dost.@Tereza Harmatová uz tohle hriste davala jednou, dokonce predchozi jamku, ze?![]()
Konečně jsem mohl získat bod - a zase nicJá myslím, že nápověd už bylo dost.![]()
neboj, az budu moct odpovedet znova tak to dameTak pojďte někdo, ať do konce aspoň ještě jednu fotku stihneme
Soutěžní výbor je dost nekompromisní![]()