- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Slapy 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to sedmička na Slapech částečně taky a přesto to není. Jsem si říkal, že je to ještě otočené.1. nápověda: Jamka se hraje z kopce dolů.
Nechali jste se strhnout Slapy, no.Tak to sedmička na Slapech částečně taky a přesto to není. Jsem si říkal, že je to ještě otočené.
No většina hádajících si už vyčerpala pokusy, to bude ještě zajímavé
Hmm, já si nepamatuju to hřištěted uz je to easy no musim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju
Hmm, a já na něm asi ani nehrálHmm, já si nepamatuju to hřiště
Já už tam nemusím. Byla jsem tam snad třikrát a stačilo. Je to fakt nebezpečný hřiště. Je to o zdraví. Nemusím být furt ostřelována míčky ze všech stran, a to dokonce i tehdy, když mě hráč vidí a přesto na mě hraje - dokonce mě přehodí. Nebo se trefí těsně vedle mě. Když se ti to stane tobě a kamarádovi na jedné hře cca 6x, tak to fakt nechceš.ted uz je to easy no musim se tam zas jit podivat, ten barak si tam vubec nepamatuju
Tak to se nevylučuje s tím, že bych si ho (ne)pamatovalHmm, a já na něm asi ani nehrál
Já myslím, že nápověd už bylo dost.@Tereza Harmatová uz tohle hriste davala jednou, dokonce predchozi jamku, ze?
Konečně jsem mohl získat bod - a zase nicJá myslím, že nápověd už bylo dost.
neboj, az budu moct odpovedet znova tak to dameTak pojďte někdo, ať do konce aspoň ještě jednu fotku stihneme
Soutěžní výbor je dost nekompromisní