Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Tak přátelé, vidím, že se dnes nudit nebudu. :)

Pravidla říkají, že každý má jen JEDEN pokus, opravu špatného tipu @JanKostalCZE proto není možné uznat. Ani bod přidělit.

Bod z "moci úřední, svěřené mi @requo", přiděluji @Tom512, který odpověděl správně a v duchu
pravidel na str. 1 soutěže.

@Tom512 nechť prosím pokračuje.

Upraveno:
Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku
IMG_5945.webp

Štiřín, jamka č.1

Jednička grýn bude pravděpodobně z druhé strany toho altánku, je trochu za tím vidět.

Správná odpověď je Štiřín, jamka č. 6. Výhercem se stává @requo :)

Jednička grýn bude pravděpodobně z druhé strany toho altánku, je trochu za tím vidět.
No jo no;). Už když jsem ten svuj tip dopsal, tak mi příšlo nějaký divný, tak nějak zrcadlově obráceně, altán na druhé straně ... Gratulace @requo ...

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku (resp. na jaké ferveji jaké jamky jako fotograf stojím?)

IMG_5135.webp

Grabštejn, 18. jamka, pohled zpět k odpališti a na 17

Grabštejn, 18. jamka, pohled zpět k odpališti a na 17
Občas se tady mlátím do hlavy, že jsem to nepoznal:D.......a to je zrovna i tenhle případ A to na Grabštejně hraju docela často.....:(

Občas se tady mlátím do hlavy, že jsem to nepoznal:D.......a to je zrovna i tenhle případ A to na Grabštejně hraju docela často.....:(
A když už to poznám, vždy je někdo rychlejší 😤

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku

IMG_1109.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom