Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Měl bych tady jednu cizinu. Prosím přesný název hřiště a číslo jamky! Tak kdo bude nejrychlejší?

Přílohy

• Photo 19-05-2019, 19 34 11.webp
    Photo 19-05-2019, 19 34 11.webp
    116,5 KB · Zobrazení: 92
Penati, Legend, 15?

Cizina je pěkná, ale bude mimo soutěž. Body za ni nebudou. Soutěž je o hřištích v ČR, držte se toho, prosím.
Díky.

JIndra, moderátor soutěže
Omluva, nevšiml jsem si. Takže mám opravu?
PS. Slovensko je právoplatná cizina?😁

Cizina je pěkná, ale bude mimo soutěž. Body za ni nebudou. Soutěž je o hřištích v ČR, držte se toho, prosím.
Díky.

Jindra, moderátor soutěže
Omluva, nevšiml jsem si. Takže mám opravu?
PS. Slovensko je právoplatná cizina?😁
zalozme vlakno na SK poznej hriste :)

Slavkov jamka 1

Správná odpověď @JanKostalCZE . Slavkov 1👍
Zásadně protestuju proti udělení bodu pro @JanKostalCZE ! V pravidlech je jasně napsáno, že na každou hádanku může každý dát jen jeden tip! Toto je jasné porušení pravidel. Takže bych místo udělení bodu navrhoval naopak odečet bodu! Když už byl mě odepřen bod za Penati, tak si nemyslete, že ostatním budu tolerovat porušování pravidel. Pěkně vás stáhnu s sebou! :P :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom