Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Já bych navrhl úpravu pravidel.;);)
První odpověď smí být zveřejněna až po (třeba) 15 minutách od zveřejnění. Než s ena to podívám, už je tam odpověď :D:D:D:D
Já bych zavedl LEX @Tom512 a to tak, že může hlasovat jednou za 14 dní 🤭😂

Vstup moderátora

Pravidla měnit netřeba. Každý chce být první. Technicky nelze na 15 min. zablokovat odpovědi. A když by pak najednou z 5 byly 3 správně, jak rozhodnout, kdo byl první? Nebo pak dát body všem 3?

Navrhuji proto, aby autoři fotografie nehodnotili po jistou dobu odpovědi lajkem 👍, ❌ a nechali hrát i ostatní. Až když už bude více odpovědí nebo dlouho nikdo, označí výherce nebo přidají nápovědu.

Jindra

Vstup moderátora

Pravidla měnit netřeba. Každý chce být první. Technicky nelze na 15 min. zablokovat odpovědi. A když by pak najednou z 5 byly 3 správně, jak rozhodnout, kdo byl první? Nebo pak dát body všem 3?

Navrhuji proto, aby autoři fotografie nehodnotili po jistou dobu odpovědi lajkem 👍, ❌ a nechali hrát i ostatní. Až když už bude více odpovědí nebo dlouho nikdo, označí výherce nebo přidají nápovědu.

Jindra
Asi to nechápu. Jakože když někdo uhádne, tak mám ještě nějakou dobu čekat, než zveřejním výherce? Aby mohli hádat ještě ostatní? To mi moc smysl nedává...

Asi to nechápu. Jakože když někdo uhádne, tak mám ještě nějakou dobu čekat, než zveřejním výherce? Aby mohli hádat ještě ostatní? To mi moc smysl nedává...
Přesně tak. Třeba 15 či 20 min. Víme, že tipů bývá k 1 fotce víc a nejsou všechny správně.

Poznej hřiště i konkrétní jamku
IMG_4637.webp

Přesně tak. Třeba 15 či 20 min. Víme, že tipů bývá k 1 fotce víc a nejsou všechny správně.
Nic neměňte, ode mne a předpokládám, že i od @TP_79 to byl vtip ;)

No, to se mi nelíbí. Ta rychlost, případné nápovědy i rychlé vyhodnocení je naopak podle mě fajn, pokud je. Snažit se něco uhodnout, když už je to uhodnutý a nemít tak dopředu šanci... Mně se to nelíbí, ale pokud by s tím souhlasili další, tak se samozřejmě budu muset přizpůsobit, ale neměnila bych to.

Nápověda č. 2:
- Hřiště se nachází pod stejnojmennou zříceninou hradu
- pohled z vyvýšeného odpaliště dané jamky:
IMG_4597.webp

Jsou to Hukvaldy, ale je to jedna z těch dodatečných jamek, které zřídili nedávno. Jejich čísla neznám. Na tom původním símku je vzadu odpaliště j. 8, věžička s červenou střechou je u odpaliště j. 7. Ten grýn s vlajkou je nový, nahoře u lesa, tak třeba s novým číslem Hukvaldy 9.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom