Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi to nechápu. Jakože když někdo uhádne, tak mám ještě nějakou dobu čekat, než zveřejním výherce? Aby mohli hádat ještě ostatní? To mi moc smysl nedává...Vstup moderátora
Pravidla měnit netřeba. Každý chce být první. Technicky nelze na 15 min. zablokovat odpovědi. A když by pak najednou z 5 byly 3 správně, jak rozhodnout, kdo byl první? Nebo pak dát body všem 3?
Navrhuji proto, aby autoři fotografie nehodnotili po jistou dobu odpovědi lajkem , a nechali hrát i ostatní. Až když už bude více odpovědí nebo dlouho nikdo, označí výherce nebo přidají nápovědu.
Jindra
Přesně tak. Třeba 15 či 20 min. Víme, že tipů bývá k 1 fotce víc a nejsou všechny správně.Asi to nechápu. Jakože když někdo uhádne, tak mám ještě nějakou dobu čekat, než zveřejním výherce? Aby mohli hádat ještě ostatní? To mi moc smysl nedává...
No, to se mi nelíbí. Ta rychlost, případné nápovědy i rychlé vyhodnocení je naopak podle mě fajn, pokud je. Snažit se něco uhodnout, když už je to uhodnutý a nemít tak dopředu šanci... Mně se to nelíbí, ale pokud by s tím souhlasili další, tak se samozřejmě budu muset přizpůsobit, ale neměnila bych to.Přesně tak. Třeba 15 či 20 min. Víme, že tipů bývá k 1 fotce víc a nejsou všechny správně.
Konečně o jednoho soupeře míňNo jasně, byl to vtip
Ale pokud se to nezmění, končím
Jaký já jsem soupeř Ale upřímnost je cennáKonečně o jednoho soupeře míň
Nápověda:Poznej hřiště i konkrétní jamku
Zobrazit přílohu 34093