Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Hodkovicky 8

Sobotní ráno sice bylo poněkud ospalé, venku nevlídno, tady klid. Pak naše souzěž nabrala na obrátkách a později odpoledne přešla v smršť fotografií a odpovědí. Celkem jich bylo 14. Dnes body získali: 4x @Tom512 , 3x @Henry , 2x @Tereza Harmatová a 1x @Romano , @JanKostalCZE , @DJHolmes , @ulilee a @Kuba .

Stav soutěže k 4.2.2023 v 23:30 hod.:

31 b. @Tom512
22 b. @JanKostalCZE
13 b. @Tereza Harmatová
10 b. @Henry
9 b. @hypik, @ligi , @Romano
7 b. @Mirek_62 , @mkopcak , @DJHolmes
4 b. @PFP , @ulilee
3 b. @requo
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Kuba
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Toamo , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @TP_79

Dobrou noc a v neděli pokračujeme.

Poznej hřiště i konkrétní jamku
4780664F-D308-4DB5-86BD-3D61EBB118D5.webp

Beroun, 17

Už vím, teprve teď jsem si všimnul toho ... technologického prvku 🙈

A z toho bankru už jsem také párkrát hrál 😌

Kdo už to uhodne? :D Vlajka mi přijde z Ropice, green z Kácova, hory z Mladých Buků. Bunkery mi ale nesedí nikam. :D Všude ale něco chybí, nebo přebývá.

Uprimne jsem to necekal tak tezke, mala napoveda: Uz jsem fotku z tohoto hriste daval

Už vím, teprve teď jsem si všimnul toho ... technologického prvku 🙈

A z toho bankru už jsem také párkrát hrál 😌
Tak nehrál 🙈
Myslel jsem, že je to Karlštejn, podle toho vysílače vpravo.

Poznej hřiště i konkrétní jamku

IMG_1764 (1).webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom