Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Svobodné Hamry, jamka č. 1. Vítězem je opět @Tom512

Poznej ČR hřiště a jamku
IMG_2125.webp

Čertovo Břemeno, 7j ?

Poznej ČR hřiště a jamku

IMG_7352.jpeg

Je to záludné, ale nemusel by to být takový oříšek :) Samé od všech hezké fotky na rychlost, tak jednou takovou nijakou, pro změnu. :p

Tipuju @requo zahradu, jamka č. 3!
To jsem chtěla napsat, že je to u někoho na dvorku. 🤣 To bude zas nějaká akademie podle greenu, hned vedle odpališťátko a je tam i nějaká pidi vlajka. Asi pro děti na hraní.:D

Ne, ale ok, dam nápovědu dřív, než jsem chtěl. Je to skutečně zimní grýn jednoho klasického, znormovaného hřiště. Započítaného i do všudehrálů.
Druhou nápovědu kdyžtak až před pátou.

Uznávám, je to trochu "obtížné", ale když jsou tady samí borci kteří uhádnou hned, tak je občas potřeba sem tam přitvrdit. :p

Ne, ale ok, dam nápovědu dřív, než jsem chtěl. Je to skutečně zimní grýn jednoho klasického, znormovaného hřiště. Započítaného i do všudehrálů.
Druhou nápovědu kdyžtak až před pátou.

Uznávám, je to trochu "obtížné", ale když jsou tady samí borci kteří uhádnou hned, tak je občas potřeba sem tam přitvrdit. :p
Ten krmelec mi něco říká ( nebo co to je ), ale už nepátrám, stejně už hádat nemůžu!

Tak, za chvíli běžím z práce, na jedno, možná maximálně dvě osvěžující 🍺 s kamarádem, abych zapil tu depresi, že je teprve pondělí.

Čas na slíbenou 2. nápovědu: Toto hřiště patří k těm starším v ČR. Jo a jedná se o devítku. ;)

Motol 8?

Poznej ČR hřiště a jamku

IMG_0072.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom