Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej ČR hřiště a jamku
IMG_3377.webp

Kácov, Forrest, 6

Poznej ČR hřiště a jamku

IMG_0053.webp

Zkusim Mladá Boleslav, 15?

Dnes bylo přiděleno celkem 22 bodů. Bodovaly především "známé firmy" @Tom512 a @hypik - oba 6x. Potom ještě 3x @Tereza Harmatová , 2x @Henry , 1x @mkopcak , @Romano , @requo , @Kuba a @Kotilajnen .

Stav soutěže k 7.2.2023 v 00:05 hod.:

40 b. @Tom512
22 b. @JanKostalCZE
17 b. @hypik
16 b. @Tereza Harmatová
13 b. @Romano
12 b. @Henry
10 b. @ligi , @Mirek_62
8 b. @mkopcak
7 b. @DJHolmes
4 b. @PFP , @ulilee , @requo
3 b. @Kuba
2 b. @davidoff , @zdarovka , @TP_79 , @Izanagi
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Toamo , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen

Dnes byla v tomto vlákně překročena hranice 1.000 příspěvků !!!

Obdivuji vaše paměťové pochody milí kamarádi a Terezko ;) Já při pohledu na ty krásné fotky co se zde objevují slintám blahem. Je díky nim vidět, kolik je na našich hřištích překrásných jamek, které jsem neměl možnost odehrát.Díky vám všem za překrásnou inspiraci :)

Na řadě je @hypik, ale já ho nechci honit, třeba dnes může být "klidnější"den. :)
Výhoda toho bude, že večer nebudu muset počítat tak moc čárek a součtů a přehled udělám třeba až po středě. ;)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom