Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Česká Lípa, jamka 4. Bod získává @Toamo

U greenu 4 v České lípě je voda? To si nějak neuvědomuji, ale tak byl jsem tam naposledy před rokem :D:D:D Ani na mapě hřiště ji nevidím.

Vstup moderátora
Tím, že podle mne je @Mirek_62 práve českolipský, není proč o jeho znalostech pochybovat. Ale i já, který v ČL hrál jen jednou a před pár lety, si dovolím mírně zapochybovat, jestli jím naposledy předložená fotografie skutečně představuje grýn j. 4 na hřišti v České Lípě.
Mirku, jak to tedy je?

Přílohy

• celek.webp
    celek.webp
    81 KB · Zobrazení: 75
  • 4.webp
    4.webp
    41,4 KB · Zobrazení: 65
Upraveno:
Vstup moderátora
Tím, že podle mne je @Mirek_62 práve českolipský, není proč o jeho znalostech pochybovat. Ale i já, ktarý v ČL hrál jen jednou a před pár lety, si dovolím zapochybovat, je jím naposledy předložená fotografie představuje grýn j. 4 na hřišti v České Lípě.
Mirku, jak to tedy je?
Já nezpochybňuji to vyhlášení, jen mi to prostě nedá se nezeptat, ta voda tam může být nová, mám pocit, že se někde na hřišti nějaká voda budovala, ale nepamatuji si, kde. A vzhledem k tomu, že tam tento rok chci zase jet, musím se na to připravit (a vzít dost míčků) :D:D:D

Já nezpochybňuji to vyhlášení, jen mi to prostě nedá se nezeptat, ta voda tam může být nová, mám pocit, že se někde na hřišti nějaká voda budovala, ale nepamatuji si, kde. A vzhledem k tomu, že tam tento rok chci zase jet, musím se na to připravit (a vzít dost míčků) :D:D:D
Hoši je tam jezero, že ho ani nepřeplavete :D:D

Vstup moderátora
Vysvětleno, děkuji vám, co jste informovali o aktuálním stavu v ČL a pomohli tím nejen mně. @Mirek_62 a @Toamo se omlouvám za pochyby.
Nechť, prosím, pokračuje @Toamo .
Jindra

Upraveno:
Vstup moderátora
Vysvětleno, děkuji vám, co jste informovali o aktuálním stavu v ČL a pomohli tím nejen mně. @Mirek_62 a @Toamo se omlouvám za pochyby.
Nechť, prosím, pokračuje @Toamo .
Jindra
Oni mají na stránkách mapu hřiště bez zakreslení tohoto nového jezera ;) Tak pokud jsi tam nějakou dobu nehrál, nemůžeš vědět, že to tam vybudovali ;)

Upraveno moderátorem:
U greenu 4 v České lípě je voda? To si nějak neuvědomuji, ale tak byl jsem tam naposledy před rokem :D:D:D Ani na mapě hřiště ji nevidím.
Tomíku, ale to jezero tam loni bylo :D Pokud do něj nezahraješ, tak si ho ani nevšimneš ;)

Cihelny 1

Správná odpověď je Cihelny, jamka č.1. Bod získává @mkopcak

foceno směrem od greenu k odpališti, byl jsem první na hřišti, proto ty koleje, krásně jsem se zasnil...

Tomíku, ale to jezero tam loni bylo :D Pokud do něj nezahraješ, tak si ho ani nevšimneš ;)
Tak já většinou vymetám všechny vody, tak tady jsem byl asi krátkej :D:D:D

Dík a omlouvám se za blbé dotazy. Za trest jedu do Lípy na turnaj 19. jamky

Poznej ČR hřiště a jamku

IMG_4188.webp

Vstup moderátora
Tím, že podle mne je @Mirek_62 práve českolipský, není proč o jeho znalostech pochybovat. Ale i já, který v ČL hrál jen jednou a před pár lety, si dovolím mírně zapochybovat, jestli jím naposledy předložená fotografie skutečně představuje grýn j. 4 na hřišti v České Lípě.
Mirku, jak to tedy je?
Zde fotka bez ořezu 😉
Myslím, že teď už poznávají všichni uvedenou jamku. Aspoň vidíte, jak dokáže výřez někoho splést 🤭

A4F71869-14F5-4A06-949E-EE1ED95F959D.webp

Chvíli jsem premyslel, jestli to vlastne neni 2ka:-). Správná odpověď je KV, jamka č.7. Bod získává @Tereza Harmatová

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom