Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já nezpochybňuji to vyhlášení, jen mi to prostě nedá se nezeptat, ta voda tam může být nová, mám pocit, že se někde na hřišti nějaká voda budovala, ale nepamatuji si, kde. A vzhledem k tomu, že tam tento rok chci zase jet, musím se na to připravit (a vzít dost míčků)Vstup moderátora
Tím, že podle mne je @Mirek_62 práve českolipský, není proč o jeho znalostech pochybovat. Ale i já, ktarý v ČL hrál jen jednou a před pár lety, si dovolím zapochybovat, je jím naposledy předložená fotografie představuje grýn j. 4 na hřišti v České Lípě.
Mirku, jak to tedy je?
Hoši je tam jezero, že ho ani nepřeplaveteJá nezpochybňuji to vyhlášení, jen mi to prostě nedá se nezeptat, ta voda tam může být nová, mám pocit, že se někde na hřišti nějaká voda budovala, ale nepamatuji si, kde. A vzhledem k tomu, že tam tento rok chci zase jet, musím se na to připravit (a vzít dost míčků)
Oni mají na stránkách mapu hřiště bez zakreslení tohoto nového jezera Tak pokud jsi tam nějakou dobu nehrál, nemůžeš vědět, že to tam vybudovali
Tomíku, ale to jezero tam loni bylo Pokud do něj nezahraješ, tak si ho ani nevšimnešU greenu 4 v České lípě je voda? To si nějak neuvědomuji, ale tak byl jsem tam naposledy před rokem Ani na mapě hřiště ji nevidím.
Tak já většinou vymetám všechny vody, tak tady jsem byl asi krátkejTomíku, ale to jezero tam loni bylo Pokud do něj nezahraješ, tak si ho ani nevšimneš
Zde fotka bez ořezuVstup moderátora
Tím, že podle mne je @Mirek_62 práve českolipský, není proč o jeho znalostech pochybovat. Ale i já, který v ČL hrál jen jednou a před pár lety, si dovolím mírně zapochybovat, jestli jím naposledy předložená fotografie skutečně představuje grýn j. 4 na hřišti v České Lípě.
Mirku, jak to tedy je?
Hřiště nepoznávám, ale TLAMKU ano
Konečně něco co vim!!! Stomodeum, česky: primitivní ústní jamka