- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Co to asi bude za jamku a hřiště??
Poznej ČR hřiště a jamku
Poznej ČR hřiště a jamku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsem šťasten, že už nejsem T10, ale vyhoupl jsem se po těžké hádance na samostatnou 10. pozici. A modlím se, abych na ní vydržel aspoň do zítřka!
Zrada! Teď jsem si všim, že mám před sebou dva na T7! Takže jsem jedenáctý! Pápá TOP 10!Jsem šťasten, že už nejsem T10, ale vyhoupl jsem se po těžké hádance na samostatnou 10. pozici. A modlím se, abych na ní vydržel aspoň do zítřka!
Otázka mimo soutěž. Kde jsi byl prosím tě 11. 11. 2022? Určitě si vzpomínáš, tehdy byla mlha, byl jsi u lesa, byly tam břízy... jako na této fotce. Pamatuješ?Snad to bude ode mne tentokrát těžší!? Hřiště? Jamka?
Ne, promiň, to jsem nechtěla. Ona jen ta fotka má v sobě předpokládám obsažené datum. Přímo ho má obsažené v tom názvu fotky. IMG_20221111... Takový blbý "IT" vtípek.Se cítím malinko trapně!
My se známe?
Tak to datum chápu, ale za nic na světě jsem si nemohl vybavit, že bych tam byl někde u lesa. I když... . Tam by to nebylo zase tak divný!Ne, promiň, to jsem nechtěla. Ona jen ta fotka má v sobě předpokládám obsažené datum. Přímo ho má obsažené v tom názvu fotky. IMG_20221111... Takový blbý "IT" vtípek.
Věděl jsem.....ale ve spěchu se umáčknul......moje blbostKarlštejn 7?