Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej ČR hřiště a obě jamky (tu na které odpaluju i tu u lesa)....foceno 2012

Přílohy

• 04.webp
    04.webp
    134,3 KB · Zobrazení: 85
Grabštejn, odpal č. 18, druhá jamka č. 2

v 2012, to byla 9+2

Správná odpověď je Grabštejn, odpal č. 18, druhá jamka č. 2 (v 2012 9+2).....za správnou a vyčerpávající odpověď vítězí @Mirek_62 :up:

Upozornění: ve 13.30 sem vložím jednu rychlovku.
Tak jak říkají amíci STAY TUNED 🤭

Uhodni hřiště v ČR a jamku

IMG_8241.webp

albatross 16

Jamka, hřiště?
Není to ořez!

Přílohy

• IMG_20220929_153151.webp
    IMG_20220929_153151.webp
    387,7 KB · Zobrazení: 91
Upraveno moderátorem:
Nemáš, ty břízy z této pozice po první ráně trefuji pravidelně? 🙈
Jo, budu to mít dobře, jen mi ten green přišel odtud nafocený nějak blízko. Na této jamce je dobrý vědět, jak vypadá tahle jamka, dopředu, jak se dál potáhne. Napoprvé snad nejde ani zahrát dobře. 😃

Jo, budu to mít dobře, jen mi ten green přišel odtud nafocený nějak blízko. Na této jamce je dobrý vědět, jak vypadá tahle jamka, dopředu, jak se dál potáhne. Napoprvé snad nejde ani zahrát dobře. 😃
Vlajka je až úplně vzadu, skoro není vidět. To "světlý" není grýn, ale fervej.

Kdyby se tady hlasovalo o nejtěžší jamku, tak bych hodně uvažoval o tom, že ji dám hodně vysoko!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom