Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To budu mít asi blbeYpsilon 15
Nemáš, ty břízy z této pozice po první ráně trefuji pravidelně?To budu mít asi blbe
Jo, budu to mít dobře, jen mi ten green přišel odtud nafocený nějak blízko. Na této jamce je dobrý vědět, jak vypadá tahle jamka, dopředu, jak se dál potáhne. Napoprvé snad nejde ani zahrát dobře.Nemáš, ty břízy z této pozice po první ráně trefuji pravidelně?
Vlajka je až úplně vzadu, skoro není vidět. To "světlý" není grýn, ale fervej.Jo, budu to mít dobře, jen mi ten green přišel odtud nafocený nějak blízko. Na této jamce je dobrý vědět, jak vypadá tahle jamka, dopředu, jak se dál potáhne. Napoprvé snad nejde ani zahrát dobře.
Kdyby se tady hlasovalo o nejtěžší jamku, tak bych hodně uvažoval o tom, že ji dám hodně vysoko!Jo, budu to mít dobře, jen mi ten green přišel odtud nafocený nějak blízko. Na této jamce je dobrý vědět, jak vypadá tahle jamka, dopředu, jak se dál potáhne. Napoprvé snad nejde ani zahrát dobře.