Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Vedoucí jezdci startovního pole Tom @Klok a Tom @Tom512 se o půlnoci sešli na startu poslední etapy letošního ročníku Poznej hřiště 😉 Rychlejší reakci na startu o 0,001 sekundy měl ten starší z Tomášů pan Tomáš @Klok z Přeštic 🎉 a získal svůj poslední bod v letošním ročníku 😉
Správná odpověď jsou Luby a vyhrává @Klok

Upraveno:
poznej ČR hřiště a jamku podle fotky, květen 2019
20190518_101729.webp

správně je Golf Klub Osyčina - Dobříkov, bodík má @mfr ,
v roce 2019 ještě byly všechny grýny travnaté a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco měnit

Vedoucí jezdci startovního pole Tom @Klok a Tom @Tom512 se o půlnoci sešli na startu poslední etapy letošního ročníku Poznej hřiště 😉 Rychlejší reakci na startu o 0,001 sekundy měl ten starší z Tomášů pan Tomáš @Klok z Přeštic 🎉 a získal svůj poslední bod v letošním ročníku 😉
Správná odpověď jsou Luby a vyhrává @Klok
Velká omluva panu Tomášovi @Klok za špatné určení jeho bydliště. Jsou to Prštice, které leží u Brna :) Omlouvám se

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Už to tady bylo. Přeštice jsou u Plzně a jsou známy šlechtenim plemene černostrakatých prasat. 😀 Prštice se zámkem jsou mj. známy malým golfovým hřištěm a privátním grýnem jednoho známého jamkaře. 😂

Už to tady bylo. Přeštice jsou u Plzně a jsou známy šlechtenim plemene černostrakatých prasat. 😀
Bylo to velice nešťastné zkomolení ode mne. Už jsem se omluvil a věřím, že se to už nebude opakovat. Doufám, že se Tomáš @Klok na mne nebude zlobit až do června, kdy se s ním chci osobně seznámit při golfu ;)

Casa Serena 1

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Tak přátelé, dnes hrajeme poslední den. Bodovat může příspěvek se správnou odpovědí do dnešních 23:59 hod.
A jestli někdo bude zdržovat procházkou se psem, obědem u tchyně nebo lítáním v oblacích, tak si vykoleduje hromy blesky. 😀 Pokud se nemýlím, tak bod dnes ještě potřebují získat minimálně čtyři hráči. 😂

Tak přátelé, dnes hrajeme poslední den. Bodovat může příspěvek se správnou odpovědí do dnešních 23:59 hod.
A jestli někdo bude zdržovat procházkou se psem, obědem u tchyně nebo lítáním v oblacích, tak si vykoleduje hromy blesky. 😀 Pokud se nemýlím, tak bod dnes ještě potřebují získat minimálně čtyři hráči. 😂
No byl jsem na procházce kolem Vinoře a letělo nad námi letadlo.. tak jsem si na Jana vzpomněl.. 😁

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom