Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Velká omluva panu Tomášovi @Klok za špatné určení jeho bydliště. Jsou to Prštice, které leží u BrnaVedoucí jezdci startovního pole Tom @Klok a Tom @Tom512 se o půlnoci sešli na startu poslední etapy letošního ročníku Poznej hřištěRychlejší reakci na startu o 0,001 sekundy měl ten starší z Tomášů pan Tomáš @Klok z Přeštic
a získal svůj poslední bod v letošním ročníku
Správná odpověď jsou Luby a vyhrává @Klok
Bylo to velice nešťastné zkomolení ode mne. Už jsem se omluvil a věřím, že se to už nebude opakovat. Doufám, že se Tomáš @Klok na mne nebude zlobit až do června, kdy se s ním chci osobně seznámit při golfuUž to tady bylo. Přeštice jsou u Plzně a jsou známy šlechtenim plemene černostrakatých prasat.![]()
No byl jsem na procházce kolem Vinoře a letělo nad námi letadlo.. tak jsem si na Jana vzpomněl..Tak přátelé, dnes hrajeme poslední den. Bodovat může příspěvek se správnou odpovědí do dnešních 23:59 hod.
A jestli někdo bude zdržovat procházkou se psem, obědem u tchyně nebo lítáním v oblacích, tak si vykoleduje hromy blesky.Pokud se nemýlím, tak bod dnes ještě potřebují získat minimálně čtyři hráči.
![]()
Honza asi někde lítáJeště se hraje nebo už je konec?![]()
Já teď přicestoval domů ze zahraničí, tak zjišťuji, co se událo nebo neudálo a co s tím.Ještě se hraje nebo už je konec?![]()