Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to chápu. Já třeba dávala Benátky předtím, a myslela si, že stojím u prostředních jamek, a ona to byla 17. Proto si to někde ověřuji na x krát a u kamarádů, co to hřiště znají dobře. Nebo prostě dám jen uhodnout hřiště, protože prostě nevím. A teď mám sérii nachystaných fotek, u kterých si taky musím nejdřív vzpomenout, na který jamce to vlastně bylo.Tvl, vy jste mě znejistěli. Je to už dávno, ale já byl přesvědčený, že jsem stál na ferveji 1, než se zlomí ke grýnu. Teď si nejsem jistý. Promiňte mi to, ani z mapy a leteckého snímku si to nedokáži obhájit na 100%, proto přidělím bod prvnímu @Mirek_62 , co poznal Kunětickou Horu.
A Mirek ať pokračuje.
Skutečně je to 13 (stojíš na grýnu), je to 3PAR, odpaliště můžeš vidět vlevo na kraji fotky, vzadu je vidět věž zámečku, ta by z 1 v tomto úhlu vidět nebyla.Tvl, vy jste mě znejistěli. Je to už dávno, ale já byl přesvědčený, že jsem stál na ferveji 1, než se zlomí ke grýnu. Teď si nejsem jistý. Promiňte mi to, ani z mapy a leteckého snímku si to nedokáži obhájit na 100%, proto přidělím bod prvnímu @Mirek_62 , co poznal Kunětickou Horu.
A Mirek ať pokračuje.
A možná je to 18. Ale co se dá dělat, první tip 9, noKarlštejn 9. A ty?
Na Karlštejně mají jamky 9 a 18 společný grýnA možná je to 18. Ale co se dá dělat, první tip 9, no