Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej ČR hřiště a obě jamky
20160606_131921.webp

Poznej hřiště v ČR a jamku, na které jsem stál při fotografování v r. 2017

Přílohy

• IMG_20170726_122300.webp
    IMG_20170726_122300.webp
    61,3 KB · Zobrazení: 89
Kunětická hora, č. 13

Tvl, vy jste mě znejistěli. Je to už dávno, ale já byl přesvědčený, že jsem stál na ferveji 1, než se zlomí ke grýnu. Teď si nejsem jistý. Promiňte mi to, ani z mapy a leteckého snímku si to nedokáži obhájit na 100%, proto přidělím bod prvnímu @Mirek_62 , co poznal Kunětickou Horu.
A Mirek ať pokračuje.

Tvl, vy jste mě znejistěli. Je to už dávno, ale já byl přesvědčený, že jsem stál na ferveji 1, než se zlomí ke grýnu. Teď si nejsem jistý. Promiňte mi to, ani z mapy a leteckého snímku si to nedokáži obhájit na 100%, proto přidělím bod prvnímu @Mirek_62 , co poznal Kunětickou Horu.
A Mirek ať pokračuje.
Já to chápu. Já třeba dávala Benátky předtím, a myslela si, že stojím u prostředních jamek, a ona to byla 17. Proto si to někde ověřuji na x krát a u kamarádů, co to hřiště znají dobře. Nebo prostě dám jen uhodnout hřiště, protože prostě nevím. A teď mám sérii nachystaných fotek, u kterých si taky musím nejdřív vzpomenout, na který jamce to vlastně bylo. 🤣🤣🤣

A Mirek ať pokračuje.
Skutečně je to 13 (stojíš na grýnu), je to 3PAR, odpaliště můžeš vidět vlevo na kraji fotky, vzadu je vidět věž zámečku, ta by z 1 v tomto úhlu vidět nebyla.
Navíc takto rozlehlý a tvarovaný bankr je u 13.

Jamka-13.webp

Nebudu vás urážet požadavkem na hřiště 😂, takže

Poznej č. grýnu a golfistu: 🤭

IMG_8246.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom