Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Tohle bylo prakticky nevygooglitelný! Až tenhle post zde na jamce od @Tom512 pomohl: https://www.19jamka.cz/tema/jak-jsem-se-stal-zlatym-vsudehralem.6661/ :D

Screenshot 2023-02-14 at 22.41.46.png

Komárno, jamka č. 5 🤭

Nechtěl jsem napsat, že se také může jednat o jamku č.14, abych nedal nápovědu :D A nápovědou je nakonec rozměr grýnu... Na mou obranu je velikost grýnu na fotce od @Klok hned pod číslem jamky :p

A proč?
Poznal jsem 2 hřiště z posledních 3 hádanek. A stále mám v živé paměti návrh soutěžnímu výboru od @mkopcak :D
Karlovy vary 17 green, 18 odpaliste
EDIT: dop#~#** kur#^@* drát! Vím jednu odpověď z 20ti a stejně jsem druhej. Navrhuji soutěžnímu výboru @requo a @Henry , zda by si @Tom512 neměl vypíchnout obě oči a hádat jen podle citu?!

Vzhledem k tomu, že hraju jen po fervejích, tak takováto zákoutí českých hřišť neznám 🤭😂

Vzhledem k tomu, že hraju jen po fervejích, tak takováto zákoutí českých hřišť neznám 🤭😂
Další nápověda: Pokud hraješ už z bílých, i mistr tesař se někdy utne, a pak hraje tady. :D

Další nápověda: Pokud hraješ už z bílých, i mistr tesař se někdy utne, a pak hraje tady. :D
I z bílých hraju jen po fervejích.
A když už se "náhodou" utnu, tak ten míček ani nejdu hledat, protože je úplně v pr... pryč 😂😂😂

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom