Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Jsem to našel i bez těch posledních dvou fotek, ale dalo to zabrat teda. Projíždět všechny hřiště a hledat stejný styl mapky jamky, nic moc teda :)

Když vy takhle na mě, tak já na vás takhle! A to jsem na vás ještě hodnej, mohl jsem to oříznout víc :) Poznej hřiště i konkrétní jamku
1676414348038.webp

Tak podle povrchu by to mohly být jasný Benátky, ale cedule vlevo myslím nesedí a vzadu je nějak moc stromů. Ostatně podle povrchu se dá usuzovat, že v době focení bylo sucho... 🤔 A sucho bylo minulé léto! No, zatím nehádám a počkám na nápovědy. :D Mezitím si zacvičím.

Jako, bylo to skutečně focený minulý léto :D máš malé bezvýznamné plus Terezo :)

Tak jo, ořezávám jen ceduli, to by pak bylo až příliš jednoduchý. I takhle je to myslím rychlovka.

1676415812629.webp

Grabštejn, č. 9

Tak u ořezu jsem si nebyl jistý jamkou, hřiště jsem poznal podle "totemu"

Někdy si budu muset konečně do Grabštejna na ty nové jamky zajet zahrát. Takhle mi zbytečně utíkají body :D
Hlavně tam nejezdi za sucha. To pak potřebuješ na odpalištích kladivo 🤭

Jedna rychlovka na dobrou noc

Poznej hřiště v ČR a jamku.
IMG_8226.webp

Správná odpověď je Mladá Boleslav, jamka č. 11
Bod získává @ulilee

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom