- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Kulig
- Klub
- Central Golf Club
- HI (HCP)
- 6,5
OAKS Prague jamka 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nespí, ale neví. Nápověda? (Byla jsem pryč předtím, ale teď už koukám a nevím. )To už všichni spí?
OK, tak dáme šanci i ranním ptáčatům
Případná nápověda až ráno
Nápověda až ránoNespí, ale neví. Nápověda? (Byla jsem pryč předtím, ale teď už koukám a nevím. )
Tohle se mi vůbec nelíbí. Máš to sice se stylem napsáno, ale pokud přejdeme k obsahu, tak jsi - jak říkáš - nechtěl vstoupit předtím do soutěže a "napomenout", tak teď jmenovitě mě a @hypik napomínáš. Nerozumím větám jako "nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý a nejapný". Já snad ano? Fotkou hřiště? Ne, nejsem sprostá, a nikdo to o mně nikdy neřekl.Úterý začalo tradičně vlažně, pozdě večer ale nabralo děsné obrátky. Středa se pak odehrávala ve znamení častých rychlovek a zajímavých fotografií. Za oba dny jsme poznali rekordních 35 snímků! Nejlépe si vedli 6x @JanKostalCZE , 5x @Mirek_62 , 4x @Klok , @hypik a @Henry , 3x @Tom512 , 2x @ulilee , 1x @ligi , @DJHolmes , @Tereza Harmatová , @TP_79 , @mfr , @HonzaKulig a @Michal17 .
Stav soutěže k 15.2.2023 v 23:00 hod.:
55 b. @Tom512
37 b. @JanKostalCZE
29 b. @Tereza Harmatová
25 b. @Mirek_62
22 b. @Henry , @hypik
18 b. @Romano , @ligi
11 b. @ulilee
10 b. @mkopcak
9 b. @DJHolmes
8 b. @Klok
7 b. @Izanagi
6 b. @TP_79
5 b. @PFP
4 b. @requo , @Kuba ,
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Toamo , @alda
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen , @o_plot , @mfr , @HonzaKulig , @Michal17
Počet příspěvků v tomto vlákně se přiblížil cifře 1800 !
Ještě mi dovolte jednu poznámku:
Úterní večerní způsob soutěžení jste si jistě zapamatovali. Dvě z fotografií byly spíš "z legrace a rozpustilosti" dvou soutěžících. To kolem pak byl více chat než soutěž.
Měl jsem sto chutí do toho vstoupit a soutěžící za jejich výběr fotek napomenout. Ale nakonec jsem se "udržel" v klidu a nechal to běžet. A jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře. Nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý nebo nejapný. Všichni, kdo se toho uvolili zúčastnit, to zvládli se ctí. Díky za to.
S odstupem času jsem přesvědčen, že i ty dvě fotografie od @Tereza Harmatová a @hypik v sobě měly správné indicie a pro ty, kteří na tom hřišti opravdu hráli (a třeba vícekrát), to byly jasné poznávací prvky. A že my ostatní jsme na to hleděli jak sůvy z nudlí? Ale o tom ta soutěž přeci je. Někdo zná, někdo hádá, někdo se na to snaží přijít všemi dostupnými prostředky, někdo jen pozoruje a dalšího to třeba nezajímá.
Takže jedeme dál, dokud jsou fotky.
Jindra
Česká Lípa 3Po dopoledně odpoledním klídku tu jsou zase dostihy
Tak přidám také jednu rychlovku.
Poznej hřiště v ČR a jamku
Zobrazit přílohu 34449
Vážilm si toho, že se @Henry ujal počítání bodů.Úterní večerní způsob soutěžení jste si jistě zapamatovali. Dvě z fotografií byly spíš "z legrace a rozpustilosti" dvou soutěžících. To kolem pak byl více chat než soutěž.
Měl jsem sto chutí do toho vstoupit a soutěžící za jejich výběr fotek napomenout. Ale nakonec jsem se "udržel" v klidu a nechal to běžet. A jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře. Nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý nebo nejapný. Všichni, kdo se toho uvolili zúčastnit, to zvládli se ctí. Díky za to.
S odstupem času jsem přesvědčen, že i ty dvě fotografie od @Tereza Harmatová a @hypik v sobě měly správné indicie a pro ty, kteří na tom hřišti opravdu hráli (a třeba vícekrát), to byly jasné poznávací prvky. A že my ostatní jsme na to hleděli jak sůvy z nudlí? Ale o tom ta soutěž přeci je. Někdo zná, někdo hádá, někdo se na to snaží přijít všemi dostupnými prostředky, někdo jen pozoruje a dalšího to třeba nezajímá.
Takže jedeme dál, dokud jsou fotky.
Jindra