Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
OAKS Prague jamka 7

Poznej hriste: (vyherce zverejnim rano nebo kdyz se vas shodne vic, tak pokracujte dal :) )
E49A7BBB-311F-4A82-B77F-31F820539C3C.webp

Po dopoledně odpoledním klídku tu jsou zase dostihy 🙈
Tak přidám také jednu rychlovku.

Poznej hřiště v ČR a jamku

IMG_8270.webp

To už všichni spí?
OK, tak dáme šanci i ranním ptáčatům 🤭

Případná nápověda až ráno ;)

Doufám, že netřeba čekat do rána. Slapy, jamka č.3

Tak v tom případě nechám prostor nějakému rannímu ptáčeti.
Ne, že by mě to těšilo, být neúspěšný v téhle prima hře, ale aspoň nebudu muset teď nic hledat a ráno vstávat za kurvopění.;)

Úterý začalo tradičně vlažně, pozdě večer ale nabralo děsné obrátky. Středa se pak odehrávala ve znamení častých rychlovek a zajímavých fotografií. Za oba dny jsme poznali rekordních 35 snímků! Nejlépe si vedli 6x @JanKostalCZE , 5x @Mirek_62 , 4x @Klok , @hypik a @Henry , 3x @Tom512 , 2x @ulilee , 1x @ligi , @DJHolmes , @Tereza Harmatová , @TP_79 , @mfr , @HonzaKulig a @Michal17 .

Stav soutěže k 15.2.2023 v 23:00 hod.:

55 b. @Tom512
37 b. @JanKostalCZE
29 b. @Tereza Harmatová
25 b. @Mirek_62
22 b. @Henry , @hypik
18 b. @Romano , @ligi
11 b. @ulilee
10 b. @mkopcak
9 b. @DJHolmes
8 b. @Klok
7 b. @Izanagi
6 b. @TP_79
5 b. @PFP
4 b. @requo , @Kuba ,
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Toamo , @alda
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen , @o_plot , @mfr , @HonzaKulig , @Michal17

Počet příspěvků v tomto vlákně se přiblížil cifře 1800 !

Ještě mi dovolte jednu poznámku:

Úterní večerní způsob soutěžení jste si jistě zapamatovali. Dvě z fotografií byly spíš "z legrace a rozpustilosti" dvou soutěžících. To kolem pak byl více chat než soutěž.

Měl jsem sto chutí do toho vstoupit a soutěžící za jejich výběr fotek napomenout. Ale nakonec jsem se "udržel" v klidu a nechal to běžet. A jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře. Nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý nebo nejapný. Všichni, kdo se toho uvolili zúčastnit, to zvládli se ctí. Díky za to.

S odstupem času jsem přesvědčen, že i ty dvě fotografie od @Tereza Harmatová a @hypik v sobě měly správné indicie a pro ty, kteří na tom hřišti opravdu hráli (a třeba vícekrát), to byly jasné poznávací prvky. A že my ostatní jsme na to hleděli jak sůvy z nudlí? Ale o tom ta soutěž přeci je. Někdo zná, někdo hádá, někdo se na to snaží přijít všemi dostupnými prostředky, někdo jen pozoruje a dalšího to třeba nezajímá.

Takže jedeme dál, dokud jsou fotky. :)

Jindra

Upraveno:
Úterý začalo tradičně vlažně, pozdě večer ale nabralo děsné obrátky. Středa se pak odehrávala ve znamení častých rychlovek a zajímavých fotografií. Za oba dny jsme poznali rekordních 35 snímků! Nejlépe si vedli 6x @JanKostalCZE , 5x @Mirek_62 , 4x @Klok , @hypik a @Henry , 3x @Tom512 , 2x @ulilee , 1x @ligi , @DJHolmes , @Tereza Harmatová , @TP_79 , @mfr , @HonzaKulig a @Michal17 .

Stav soutěže k 15.2.2023 v 23:00 hod.:

55 b. @Tom512
37 b. @JanKostalCZE
29 b. @Tereza Harmatová
25 b. @Mirek_62
22 b. @Henry , @hypik
18 b. @Romano , @ligi
11 b. @ulilee
10 b. @mkopcak
9 b. @DJHolmes
8 b. @Klok
7 b. @Izanagi
6 b. @TP_79
5 b. @PFP
4 b. @requo , @Kuba ,
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Toamo , @alda
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen , @o_plot , @mfr , @HonzaKulig , @Michal17

Počet příspěvků v tomto vlákně se přiblížil cifře 1800 !

Ještě mi dovolte jednu poznámku:

Úterní večerní způsob soutěžení jste si jistě zapamatovali. Dvě z fotografií byly spíš "z legrace a rozpustilosti" dvou soutěžících. To kolem pak byl více chat než soutěž.

Měl jsem sto chutí do toho vstoupit a soutěžící za jejich výběr fotek napomenout. Ale nakonec jsem se "udržel" v klidu a nechal to běžet. A jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře. Nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý nebo nejapný. Všichni, kdo se toho uvolili zúčastnit, to zvládli se ctí. Díky za to.

S odstupem času jsem přesvědčen, že i ty dvě fotografie od @Tereza Harmatová a @hypik v sobě měly správné indicie a pro ty, kteří na tom hřišti opravdu hráli (a třeba vícekrát), to byly jasné poznávací prvky. A že my ostatní jsme na to hleděli jak sůvy z nudlí? Ale o tom ta soutěž přeci je. Někdo zná, někdo hádá, někdo se na to snaží přijít všemi dostupnými prostředky, někdo jen pozoruje a dalšího to třeba nezajímá.

Jindra
Tohle se mi vůbec nelíbí. Máš to sice se stylem napsáno, ale pokud přejdeme k obsahu, tak jsi - jak říkáš - nechtěl vstoupit předtím do soutěže a "napomenout", tak teď jmenovitě mě a @hypik napomínáš. Nerozumím větám jako "nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý a nejapný". Já snad ano? Fotkou hřiště? Ne, nejsem sprostá, a nikdo to o mně nikdy neřekl.

Vyvstávají mi z toho otázky - jaká fotka je tedy vhodná? V úvodu hry se o tom nic nepíše. Je povolena konverzace - tedy chat? V pravidlech jsem se nedočetla, že účastníci jamky nesmí a musí dávat jen odpovědi na soutěžní otázku. Pokud to chcete vyžadovat a irituje vás (víc), nebo tebe, nastavte mantinely, ve kterých se pak "můžeme a máme" pohybovat. Jinak bude docházet k tomu, že tohle akorát naštve, či to přímo od hry odradí. Teď mně osobně není jasné, co se tedy vlastně může, když byla tebou projevena nevole. Často se tu střídají fotky na první pohled jasné, ale i další, které jasné nejsou vůbec i pro lidí, kteří na daném hřišti hráli. Přišlo mi to v pořádku. Nejsem tedy první.

Osobně jsem tuhle hru měla doteď jako zábavnou fomu poznávání jamek i účastníků fóra, nikoli tvrdé soutěžení o výhru, která stejně hmatatelná myslím není. Tudíž jsem neviděla důvod, že by se to muselo hrotit. Pokud tedy chcete něco změnit - jak mají podle vás - tebe, vypadat fotky a jak se má chatovat - prosím napište to. Děkuji.

Z toho, co jsem napsala, je předpokládám patrné, že to ve mně vyvolává nejasnosti, co se vlastně může. Tvůj příspěvek mě překvapil, částečně i urazil, a hlavně zamrzel, protože mi tu jinak přijdete fajn a já vás touto hrou mohla poznávat. Tento příspěvek mě tedy velmi mrzí a já ho nechtěla kvůli těmto nejasnostem a i tagnutí a rozebírání tebou, přejít.

Jindra
Vážilm si toho, že se @Henry ujal počítání bodů.

Na druhou stranu mi jeho „poznámka” o „vhodnosti či nevhodnosti” vkládaných fotek přišla zbytečná. Myslím si, že opravdu není třeba se nějak pohoršovat na občasnými „vtípky s různě upravenými fotkami”. Jde o zpestření a zábavu. Takže to vše berme s nadhledem. 😉

Pojďme „soutěžit” (čti bavit se) dál a prohrabejme archívy našich fotek s golfovými zážitky.

Nápověda: jamka s v minulém desetiletí často objevovala mezi 10 nejtěžšími jamkami ve své kategorii.

Odpověď Terezce a Mirkovi a na případné další reakce.

Ano, uznávám, že moje poznámka byla zbytečná. Chtěl jsem jen ocenit to, že fotky, které se zdánlivě k poznávání nehodí (a mi tak původně připadaly), protože na první pohled neobsahují zjevné poznávací prvky, nakonec do této soutěže patří, když si s nimi autoři dají tu práci, aby tam takové znaky k určení byly (jako ve dvou zmíněných případech, kdy každý z autorů věnoval jejich přítomnosti velkou péči při přípravě). A že to u ostatních nevyvolalo negativní reakce a soutěž šla v pohodě dál. Pokud to vyznívá jinak, všem se omlouvám a dál se toho už vyvaruji. Soutěž je super a baví nás.

Jindra

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom