Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na týden bych ho vyloučil že hry! Respektoval bych to v případě, kdyby to byla 1. nápovědanemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti , ... nebo alespoň malou omluvu
Kaju se a sypu si popel na hlavu.nemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti , ... nebo alespoň malou omluvu
Ta klubovna tam je, ale hodně splývá, je to takový světlejší flek....
Jamka je již zrušená, jestli se nepletu. Na první pohled mě zmátlo množství stromů. Před 10 lety byla z tohoto grýnu vidět klubovna v pozadí.
Tak díky za sdělení, že mám ASI IQ pod 190!Správná odpověď je Janov, původní jamka č. 1 (v současné době už neexistuje)
Bod získává @Tom512
Tak, přiznávám, že to byla ode mne kulišárna. Je zajímavé, jak lehce se náš zrak a vizuální paměť dá ošálit.
I když jsem tu jamku hrál nejmíň 1000x, tak bych asi také měl problém ji poznat.
Ale prý lidé s IQ nad 190 s otočenými obrazy problém nemají, jejich mozek si s tím prý poradí
Tak Janov bylo moje domovské hřiště více jak 10 let a je to hřiště, kde jsem se s golfem zasnoubil.Já tu původní janovskou 1 kolem hrál asi před sedmi nebo osmi lety. Taky vím že Janov je Mirkovou srcovou záležitostí (možná po ČL), ale zrcadlové otočení mě zmátlo.