Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na týden bych ho vyloučil že hry!nemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti, ... nebo alespoň malou omluvu
![]()
Kaju se a sypu si popel na hlavu.nemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti, ... nebo alespoň malou omluvu
![]()
Ta klubovna tam je, ale hodně splývá, je to takový světlejší flek....
Jamka je již zrušená, jestli se nepletu. Na první pohled mě zmátlo množství stromů. Před 10 lety byla z tohoto grýnu vidět klubovna v pozadí.
Správná odpověď je Janov, původní jamka č. 1 (v současné době už neexistuje)
Bod získává @Tom512
Tak, přiznávám, že to byla ode mne kulišárna. Je zajímavé, jak lehce se náš zrak a vizuální paměť dá ošálit.
I když jsem tu jamku hrál nejmíň 1000x, tak bych asi také měl problém ji poznat.
Ale prý lidé s IQ nad 190 s otočenými obrazy problém nemají, jejich mozek si s tím prý poradí![]()
Tak Janov bylo moje domovské hřiště více jak 10 let a je to hřiště, kde jsem se s golfem zasnoubil.Já tu původní janovskou 1 kolem hrál asi před sedmi nebo osmi lety. Taky vím že Janov je Mirkovou srcovou záležitostí (možná po ČL), ale zrcadlové otočení mě zmátlo.![]()