Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Nápověda 2:
V roce 2020 byl průměr ran (dohraných jamek) 1.10 nad PAR jamky.
Fotka je záznamem eaglu, který padl po cca 80m třetí ráně.

Podle nápovědy a statistik z roku 2020 by to měl být Janov nebo Karlovy Vary, ale na první pohled to ani jedno z těch hřišť není. Takže čekám na další nápovědu :D

Jo, přesně tak, Karlovy Vary to prý nejsou. Což mě teda trošičku překvapuje, tomu to odpovídá nejvíce.

Tak jsem chtěl dát šanci i někomu jinému, než "vlčákům" a "vlčiči" z prvních 3 míst,
ale asi jsem to opravdu udělal moc těžké 🤔

Nápověda 3: nevěřte vlastním očím

Tohle je trošku podpásovka od @Mirek_62 :D Fotka je zrcadlově otočená :D

Je to Janov, původní jamka 1, PAR 5, podél drivingu :)

Jamka je již zrušená, jestli se nepletu. Na první pohled mě zmátlo množství stromů. Před 10 lety byla z tohoto grýnu vidět klubovna v pozadí.
1676539870802.png

Kujva, já jsem si říkal, že ten debilní rantl kolem greenu jsem už někde viděl.
No nic, jdu asi raději pracovat.

nemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti ;), ... nebo alespoň malou omluvu:):)

Správná odpověď je Janov, původní jamka č. 1 (v současné době už neexistuje)
Bod získává @Tom512

Tak, přiznávám, že to byla ode mne kulišárna. Je zajímavé, jak lehce se náš zrak a vizuální paměť dá ošálit.
I když jsem tu jamku hrál nejmíň 1000x, tak bych asi také měl problém ji poznat.

Ale prý lidé s IQ nad 190 s otočenými obrazy problém nemají, jejich mozek si s tím prý poradí 🤭

nemám nic proti ořezu fotek, ale otáčet fotky - nesouhlasím, žádám admina aby zakročil, požaduji trest smrti ;), ... nebo alespoň malou omluvu:):)
Kaju se a sypu si popel na hlavu.
Ale zase na druhou stranu si přiznejte, že jste si pořádně procvičili mozkové závity ;)
A jak říkal můj děda "Sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo" 🤭

P.S. Co není zakázané, je povolené 😂

Ale nebojte se, mám připravené i jiné kulišárny. Nebo tu snad chcete nudu? 🤭

U této jamky je mnoho faktorů, proč byla extrémně složitá. Jamka je v podstatě nedohledatelná. Jamka byla 3x přečíslovaná, původně to byla jamka č.3. Poté mnoho let jamka č.1. Nakonec z toho byla jamka č. 5. Před cca 2-3 lety jamku úplně zrušili. Ze záběru vypadá, že je na jamce velké převýšení, ale její druhá polovina je téměř na rovině. A k tomu to otočení. Takže hledáte jamku, která zatáčí doleva a je dost skopce a nakonec je správná odpověď úplně opačná.

Tuto jamku jsem hrál téměř 100x a téměř bych ji nepoznal.... Velkou část fotek nemám problém poznat, i když jsem na hřišti byl pouze jednou x let zpátky...

Já tu původní janovskou 1 kolem hrál asi před sedmi nebo osmi lety. Taky vím že Janov je Mirkovou srcovou záležitostí (možná po ČL), ale zrcadlové otočení mě zmátlo.:)

...

Jamka je již zrušená, jestli se nepletu. Na první pohled mě zmátlo množství stromů. Před 10 lety byla z tohoto grýnu vidět klubovna v pozadí.
Ta klubovna tam je, ale hodně splývá, je to takový světlejší flek.

Správná odpověď je Janov, původní jamka č. 1 (v současné době už neexistuje)
Bod získává @Tom512

Tak, přiznávám, že to byla ode mne kulišárna. Je zajímavé, jak lehce se náš zrak a vizuální paměť dá ošálit.
I když jsem tu jamku hrál nejmíň 1000x, tak bych asi také měl problém ji poznat.

Ale prý lidé s IQ nad 190 s otočenými obrazy problém nemají, jejich mozek si s tím prý poradí 🤭
😃Tak díky za sdělení, že mám ASI IQ pod 190! 😤

Já tu původní janovskou 1 kolem hrál asi před sedmi nebo osmi lety. Taky vím že Janov je Mirkovou srcovou záležitostí (možná po ČL), ale zrcadlové otočení mě zmátlo.:)
Tak Janov bylo moje domovské hřiště více jak 10 let a je to hřiště, kde jsem se s golfem zasnoubil. 😉

Do ČL jsem přestoupil vloni, když na Janově skončilo TCM a syna neměl kdo trénovat.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom