Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku:
IMG_0394.webp

Domluveni nejsme. Je to fakt náhoda. V Kořenci toho je opravdu hodně, ale ty schody si nepamatuji, jen jsem tipnul podle nápovědy. Poprvé jsem tam hrál v 2012. Nejznámější je Brána vítězů (viz. foto).
Historické okénko😉. Ty schody na Kořenci jsou z jamky č.4. Sloužily k hlídání dopadové zóny. Dříve bylo odpaliště výše, v úrovni odpališť 3. Hrálo se lehce přes horizont a hlavně v dopadové zóně byly dva obrovské smrky. Jamka byla sice trochu nepřehledná, ale měla své kouzlo. Asi jejím větším problém byl ten, že se k odpališti 4 vracelo nahoru podél původní jamky 3. Pak zrušili původní grýn 3 a vybudovali grýn nový a jinde. U jamky 4 posunuli odpaliště až za tento grýn, tedy níže než byl původně a hlavně vykáceli ty dva stromy. Výsledkem je přehledná, ale naprosto fádní jamka.

Historické okénko😉. Ty schody na Kořenci jsou z jamky č.4. Sloužily k hlídání dopadové zóny. Dříve bylo odpaliště výše, v úrovni odpališť 3. Hrálo se lehce přes horizont a hlavně v dopadové zóně byly dva obrovské smrky. Jamka byla sice trochu nepřehledná, ale měla své kouzlo. Asi jejím větším problém byl ten, že se k odpališti 4 vracelo nahoru podél původní jamky 3. Pak zrušili původní grýn 3 a vybudovali grýn nový a jinde. U jamky 4 posunuli odpaliště až za tento grýn, tedy níže než byl původně a hlavně vykáceli ty dva stromy. Výsledkem je přehledná, ale naprosto fádní jamka.
Ano je to tak :up:. Už si vzpomínám. Ze schůdků mi můj caddy hlídal kde to letí, ale stejně to bylo asi do džihádu. :D

Darovanský dvůr - akademie, j.č.4?
Jedná se o akademii na Darovanském Dvoře, ale 4. jamka to není.

Správná odpověď Darovanský dvůr - akademie, jamka č. 5. Výhercem se stává @ligi :)

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamky:
To by nemělo být snad tak těžké.....takže prosím o čísla obou jamek, které jsou na té fotce vidět:)

Přílohy

• 39.webp
    39.webp
    123,4 KB · Zobrazení: 132
Slavkov, odpaliště jamky č.3 a v pozadí faiway jamky č.13

Správná odpověď Slavkov, jamky č. 3 a 13. Výhercem se stává @Tom512:) .......jsem tušil, že to bude brnkačka:D

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamky:
To by nemělo být snad tak těžké.....takže prosím o čísla obou jamek, které jsou na té fotce vidět:)
Slavkov 3 a 13?

Poznej ČR hřiště i konkrétní jamku:
P1010859.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom