- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
@TatanaBel jak bude BB resit pripad, kdy Vas celozivotni clen s neomezenym fee si koupi PGC a bude tam mit povinnou hru na BB??? jaka bude nahrada nebo kompenzace??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ano, presne tak, uvidime, a hlavne Vy uvidite, jak se zmeni trh a trzby resortu, vyrazny narust bych neocekaval
@TatanaBel jak bude BB resit pripad, kdy Vas celozivotni clen s neomezenym fee si koupi PGC a bude tam mit povinnou hru na BB??? jaka bude nahrada nebo kompenzace??
To je treba jeden z duvodu, proc ja si PGC nekoupim, ani Teetime, jako prodejce, neni schopen mi na toto odpovedet, a jelikoz mam fee na jednom ze zapojenych hrist, kdo vi co budeTo Vám upřímně zatím ještě nepovím. Určitě by taková situace mohla nastat, ale řešením zatím (já osobně) ještě neznám.![]()
Nvm jestli to tu už nebylo, ale nám z Pyšel přišel newsletter s info viz obrázek, třeba to BB bude mít stejně...@TatanaBel jak bude BB resit pripad, kdy Vas celozivotni clen s neomezenym fee si koupi PGC a bude tam mit povinnou hru na BB??? jaka bude nahrada nebo kompenzace??
To je treba jeden z duvodu, proc ja si PGC nekoupim, ani Teetime, jako prodejce, neni schopen mi na toto odpovedet, a jelikoz mam fee na jednom ze zapojenych hrist, kdo vi co bude![]()
Nvm jestli to tu už nebylo, ale nám z Pyšel přišel newsletter s info viz obrázek, třeba to BB bude mít stejně...
Zobrazit přílohu 5925
Rozhodně mají na tom svůj podíl viny hřiště spolupracující s ČGK a určitě je do toho nikdo nenutil, proto jsme se rozhodli s nima už nespolupracovat. A uvidíme, jak to bude fungovat dál...
Publikován zajímavý článek na IHNED - https://archiv.ihned.cz/c1-66320530...praci-s-virtualnimi-kluby-golfovymi-slevomaty za 9 Kč jsem si ho koupila a přečetla. Zajímavá je i informace na konci článku, že údržba hřiště stojí ročně kolem 10 - 20 milionů.
Jednoduchá odpověď: Žádná.Tak nějak nevím, jestli to pro mě dává smysl...nevidím ho tam, ale třeba se pletu.
Trénuju na multisport v Hostivaři, jsem pražský. Jezdím na hřiště v okolí, těch 5 zmíněných nejezdím...z důvodu ceny. Z pravidla kupuju fee přes TT okolo 300-400..Botanika, Terezín apod. Členství v ČGK - to základní, mi zajistí registraci a přístup k lepším cenám. To je jediné, o co mi jde. Jaká pozitiva pro mě tento projekt má?
Souhlas. Teď už jen, aby odumírání resortů bylo dle reálné poptávky hráčů + kvality a ne dle toho jak se kde povedlo domluvit podmínky spolupráce s virtualy.Kdyby se všechna hřiště a všechny golfové instituce chovaly tak, aby podporovaly nárůst počtu aktivních golfistů, tak je současný stav dlouhodobě udržitelný, jinak je prostě počet hřišť v Česku nesmyslný a nemůže to dopoadnout jinak, než odumíráním resortů. Z tohoto úhlu pohledu nejsou virtuály tím, kdo pokřivuje tento trh, ale naopak nástrojem, který přispívá k urychlení jeho narovnání. Je to činnost v podstatě sebezničující, protože až se nabídka s poptávkou vyrovná, odumřou naopak zase virtuály.
Tak nějak nevím, jestli to pro mě dává smysl...nevidím ho tam, ale třeba se pletu.
Trénuju na multisport v Hostivaři, jsem pražský. Jezdím na hřiště v okolí, těch 5 zmíněných nejezdím...z důvodu ceny. Z pravidla kupuju fee přes TT okolo 300-400..Botanika, Terezín apod. Členství v ČGK - to základní, mi zajistí registraci a přístup k lepším cenám. To je jediné, o co mi jde. Jaká pozitiva pro mě tento projekt má?