- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Už se těším, až bude obojí k dostání v Golfovicích
Nápad výborný, diagram se mi líbí, je to přehledná forma.
Nápad výborný, diagram se mi líbí, je to přehledná forma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Beru. Ale tím pádem bude muset @doktordee udělat i apkuTo si nemyslím. Můžem dát závod. Vytažení notýsku nebo telefonu vyjde nastejno. Otevření notýsku bude o 2-3 sekundy rychlejší než zapnutí telefonu a aplikace. V appce ťukneš a přepne tě kam potřebuješ. V notýsku si musíš přečíst na jakou strámku máš přelistovat a pak to udělat. Odhaduji, že to bude o 3-4 sekundy pomalejší. A když tě takhle bude notýsek navádět ve čtyřech úrovních, tak budeš s notýskem výrazně pomalejší.
No to je samosebou ... ale když mě nechá za 14 dní vyhrát na indooru, tak mu s tím pomůžu ... dobrou radou samozřejměBeru. Ale tím pádem bude muset @doktordee udělat i apku
Vzhledem k tomu, že máš k odečtu gazilion ran tak bych musel každou jamku minimálně na 1 ránu. A obávám se, že při tvé formě posledních kol by mi ani to nemuselo stačit... [emoji17]No to je samosebou ... ale když mě nechá za 14 dní vyhrát na indooru, tak mu s tím pomůžu ... dobrou radou samozřejměBeru. Ale tím pádem bude muset @doktordee udělat i apku
Tak se koukni na moje dvě předchozí kola, to ti dodá sebevědomí ... forma je jak houpačka , alespoň teda u měVzhledem k tomu, že máš k odečtu gazilion ran tak bych musel každou jamku minimálně na 1 ránu. A obávám se, že při tvé formě posledních kol by mi ani to nemuselo stačit... [emoji17]
Myslím, že nějakej číňan už na tom pracuje.A NE ŽE TU NĚKOHO NAPADNE MI TEN NÁPAD ČOUDNOUT!!!
To je málo sofistikovanýJá spíš navrhuji, aby si lidi alespoň ty pravidla při nějakém dlouhém zimním večeru přečetli. To by pak na hřišti bylo úplně nejrychlejší.
zezadu ...Dáme na titulku tvoji fotku!
Jasné, už to mám u patentové komise a na R&A. Co dáš, když tam napíšu tvoje jméno?A NE ŽE TU NĚKOHO NAPADNE MI TEN NÁPAD ČOUDNOUT!!!
Přečíst je myslím to nejmenší. Bohužel spousty golfistů je neumí používat. Vyhodnotit situaci a uvědomit si co v jaké situaci vlastně mají řešit. Pokud je co řešit. Najít odpověď v pravidlech už nebývá takový problém. Problém je ve správném položení otázky.Já spíš navrhuji, aby si lidi alespoň ty pravidla při nějakém dlouhém zimním večeru přečetli. To by pak na hřišti bylo úplně nejrychlejší.