- Jméno
- Bohumil
- Přijmení
- Křivda
- Klub
- Český golfový klub
Mám osobní zkušenost pouze se Zbraslaví (radši rozvádět nebudu, protože tohle nedokáže ani ten, co proti sobě poštěváček(Heh poštve) i koš na odpadky) a Čertovým Břemenem a ČGK (ten je ovšem ostatními kluby dehonestovány) a možná bych byl rád za @mkopcak a Hořehledy. Ale nemám osobní zkušenost.... Další zkušenosti jsou pouze přes e-mail a něco ve Španělsku.To máš dozajista pravdu. A já nemám problém být konkrétní, takže:
1. Zkušenost s profesionálem v roce 2011. Poptával jsem pro práci v Hořehledech profesionálního trenéra, potkal jsem s v Pze se 3mi. Všichni se zajímali o naprosto totožné věci:
- kolik budou brát za hodinu/ den
- kolik je minut tréninková lekce (aby měli pauzu mezi hodinami)
- kdo jim proplatí cestu
- kde budou moci spát a za kolik, když budou dělat 2 dny za sebou
Ani jednoho z nich naopak nezajímala tréninková filozofie, klientela, náplň tréninků, tréninkové zázemí, pomůcky,...
Na základě této zkušenosti jsem se rozhodl, že profíka nepotřebuji.
2. Absolvování kurzu Trenér III. třídy pod PGA.
Tak žalostnou přehlídku nudy, nezájmu a shazování jsem v golfu ještě nezažil a díky bohu od té doby také ne. Aby se mi a mým kolegům lektoři smáli na kurzu za švih a tvrdili, že není možné, abych s ním někoho (byť jen děti) učil, to mne skutečně (jako člověka co hrál golf 1,5 roku) ani ve snu nenapadlo. O způsobu výuky, tipech na přístup ke klientovi nebo vlastně čemkoli jiném jsme se nedozvěděli absolutně nic.
3. Setkání s management PGA kvůli akci HGZŽ
Pro mne ztracené odpoledne, kdy jsem jel z Hořehled do Phy a zpět, abych se v nevytopené kanceláři (kam jsem s omluvou dorazil s 15 min zpoždění a zjistil, že jsem první) dozvěděl to, co mi poslali do emailu měsíc předem. Na otázky nikdo nedokázal odpovědět, pan prezident si během meetingu psal SMSky a sekretářka zívala. Obložené bagety byly moc dobré!
Takže ano, souhlasím že pitomci jsou všude. Ale nevidím tu téma "manažeři hřišť neumí pracovat se svou klientelou"...
Upraveno: