- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
Je smutné, že si z golfu odnášíš pocit, že klienti, kteří ti dávali práci jsou jen; "namyšlení pupíci". Aby mohli hrát golf, tak budou zřejmě úspěšní v profesním životě, možná skvělý spisovatel, právník nebo prodejce na trhu, ale je to pořád klient.Já si prostě nemůžu odpustit na tohle nezareagovat. Jedním, byť ne hlavním důvodem, proč jsem sekl se zaměstnáním v golfu bylo to, že mě už po těch letech tak nějak čím dál tím víc sr..o potkávat se s namyšlenými pupíky, co nabyly dojmu, že je hraní golfu pasovalo do vyšší kasty. Speciálně několik z nich na to mělo dokonce papír od PGA, který tvrdí, že umí mlátit do míčku líp než ostatní a proto mohou svou moudrostí obšťastňovat všechny okolo. Bohužel se stále v golfu nejedná o ojedinělé případy. I z tohoto důvody si v golfu o to více vážím výjimečných lidí jako je @mkopcak, kteří jsou sice prostořecí, ale nohama naprosto na zemi. V Hořehledech je krásně, dobře.... a koukám, že do budoucna i bezpečno.
Nicméně označení; "umí mlátit do míčku", je dost vzdálené od reality, ono totiž ten papír od PGA potvrzuje, že jsme se všichni v průběhu tří let, včetně mě, dobrali poznání jak učit golf atp.. Dokonce jsme měli i marketing. Vstup do PGA je podmíněný herní výkonností a ukončení, zaplať pán Bůh, už také. Norma zahrát pět výsledků +6 dříve oproti ratingu hřiště, dnes čisté rány, mnohým studentům komplikují ukončení studia, protože bez těchto uhraných výsledků je nepustí ke zkouškám, a to se stávají jen držiteli licence B. Nevím kolikrát jsi za život Michale zahrál během turnaje číslo pod 80, ale věř mi, že to není úplně jednoduchá záležitost.
Hodně jsi se tu rozepsal, tak se ti snažím jen sdělit, že ti kluci co se snaží o úspěch v golfu desítky let, to nemají vůbec snadné! Sponzoři, ti už v Čechách z golfu bohužel zmizeli.
Upraveno: