Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Profesionální golfista - hráč

To si nemyslím, respektive jak se tohle měří? Uvažuji tak, že např. florbal je v podobné pozici jako golf. Vidíš někde nějaké reklamy na florbal nebo věci s ním spojené? Krom fotbalu, hokeje a možná tenisu, nic v mainstreamu nenajdeš. Biatlon nepočítám, protože ten chytil slinu na Koukalové a postupně výsledkově skomírá a tudíž postupně ztrácí i mediální prostor.

K tomu, aby se golf začal spojovat s nějakým spotřebním zbožím (marmelády, papír do kopírky, vložky) nikdy nedojde a není tomu tak ani v USA, kde je to jeden ze 4 nejoblíbenějších sportů.
Myslela jsem to tak, že (golfový) marketing využívající golfové profesionály přehlíží běžného kupce.
Určitě jsem jako běžný kupec nesmírně povrchní a proto mě žádná věc z Mrůzkovy fotky neláká ke koupi. U fotky toho kluka jsem proklikala všechny jeho odkazy a dokonce zalitovala, že nevím, co má za značku hadrů a brýlí. Jeho marketing na mě zabral.

Myslela jsem to tak, že (golfový) marketing využívající golfové profesionály přehlíží běžného kupce.

A co to je běžný kupec? Franta Vomáčka si nepůjde koupit Nesquik kvůli Liesnerovi nebo Spilkové. Ten si půjde koupit Gambáče kvůli Řepkovi.

A co to je běžný kupec? Franta Vomáčka si nepůjde koupit Nesquik kvůli Liesnerovi nebo Spilkové. Ten si půjde koupit Gambáče kvůli Řepkovi.
špatně jsem se vyjádřila: běžný golfový kupec ... jako třeba já...

@Mirek_62 jediná poslední info o českých PGA PRO je, že se neumí ani sejít na svoji valnou hromadu.Tak doufám, že se dnes sejdou.
9ACED246-A8CB-4EC9-B1DB-94980BF2D975.webp

Ale, nějaký žebříček CZ-PRO, asi to neumím hledat.

@Mirek_62 jediná poslední info o českých PGA PRO je, že se neumí ani sejít na svoji valnou hromadu.Tak doufám, že se dnes sejdou.Zobrazit přílohu 10346
Ale, nějaký žebříček CZ-PRO, asi to neumím hledat.
Já byl na obou, účast na druhé byla čistě zajít si na kávu, i bez členů byla podle stanov usnášeníschopná.

Já byl na obou, účast na druhé byla čistě zajít si na kávu, i bez členů byla podle stanov usnášeníschopná.
To je teda spolek. A to by chtěl prachy od ČGF na činnost svých členů? :mad:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom