Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Byl to dárek, ale bylo to někam k 20 k.jan řekl:Miura je nadhera. Kolik to stoji i s tim fittingem?
Clevelandy maji urcite ve webgolfu a na chodove. V golfarts vlastne tez. Ale verze bez insertu uz se dlouho nedela.. takze to uz asi na ebay.
Tedy ne ze by ta verze 2.0 a 3.0 byly spatne, jen je to mene "classic".
No vidíš, pak jen staci koupit 3D tiskárnu a muzes to valit ve velkemJardaK řekl:No je to krásný kousek, rád bych se na něj někdy podíval...
Jak tu někdo psal o frézování a modelování ve 3D, pěkně děkuju
Teď mi to pořád vrtá hlavou, ta myšlenka hrát s vlastnoručně navrženým putterem je lákavá.
Ve 3D dokážu vymodelovat v podstatě cokoliv. A pokud by se člověk při návrhu držel toho, aby to šlo snadno vyrobit na tříose...
Fitting v podstatě normálně, oslovilo mě to prostředí - mají tam nádhernej showroom, obrovskej indoor, prostě paráda. Mohl jsem si vyzkoušet různé varianty, délky, váhy, grippy, shafty,...Jinak se to kompletuje tady, od návštěvy po finál hůl cca 14 dní.jan řekl:Uz vidim ten marketing: UNmetal putter!!
... aneb kterak insert preprostl hlavu )
Martin: Jak dlouho probohal ten fitting? Bylo tam neco, co prekvapilo? Doba dodani od fittingu po vyslednou hul? Ted nevim zda se toto kompletuje v Japonsku ci lokalne.
jj, ten perforovanej je super ... do vitrinkyjan řekl:Tomas: tak ten vytistenej je fakt nadhernej. Jako cistit od bordelu bych to nechtel, ale parada.
Jaka je planovana vaha? Pekne logo btw.