Tak jistě, pokud hraje pravidelně min. 250m carry, tak pak jo.To si piš že jeSice na to nevypadá, ale je rychlej a hrozně dlouhej ranař
Párkrát jsem to viděl na vlastní oči.
Nepodceňuj náčelníka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jistě, pokud hraje pravidelně min. 250m carry, tak pak jo.To si piš že jeSice na to nevypadá, ale je rychlej a hrozně dlouhej ranař
Párkrát jsem to viděl na vlastní oči.
Nepodceňuj náčelníka![]()
200 m carry hraje 4 železoTak jistě, pokud hraje pravidelně min. 250m carry, tak pak jo.
Tak určitě jsem ti nechtěl kazit radost, a u holí (nejen golfovýchAle prd.
Nicméně... nedávám to sem zrovna do tohoto vlákna k tomu, že bych žádal o radu toho co mám a že jsem si třeba vybral špatně. Dělá mi to, co mám radost a tak jí jen v tomto "svém" vlákně sdílímNijak mě názor a zkušenost ostatních k dobru nevadí (naopak díky za ní a vždy to zařazuju k sobě do vnitřní skládačky pro budoucno, vždy se budu učit a porovnávat své znalosti, zkušenosti a současné možnosti), ale jsem spokojený s tím co mám, co si v daný okamžik pořídím - mám z toho až skoro děckou radost, líbí se mi to a pokud mi to tolik nepomáhá, jak by třeba mohlo - ok, i to je možné. Mám před sebou věřím, ještě mnoho let golfu a poznávání. A díky tomu to radost zažiju ještě určitě mockrát.
Prostě... ten driver je krásnej, nelítá mi to 250 metrů carry - neříkám, že by mě to netěšilo, ale mám problémy spíše s krátkou hrou. Lítá mi to možná nějakých 200-220 - při troše štěstí i směrem, kterým chci, alespoň občas, ale to hlavní - líbí se mi. A i kdyby by mi jen tím měl dělat radost, alespoň chvíli - i to mi bohatě stačí k aktuálnímu štěstí. A aktuálně mi při těch pár pokusech velmi hezky tuhost sedla, tak uvidíme jak dál. A když to nepůjde, tak půjdeme spolu ke golfovým doktorům - trenérovi, případně na fitting ke klukům do Golfgearu, kteří Ping řeší, aby mu dali novou "páteř" (shaft). Každopádně, ale bude se mi to muset líbit i vizuálně. Myslím, že i k tomu časem dojde.![]()
Oprav si tedy ten popis na X-Stiff@Mirek_62: Jasný, v pohodě, pochopil jsem.
Driver byl bazarový kousek, takže koupil jsem, jak bylo prodáváno - nepředpokládám, že kdybych to řešil na fittingu, tak že by to takhle dopadlo. Ale s tímto jsme to koupil... a pocitově vyzkoušel a překvapivě zatím sedí (a neměl jsem zatím prostor to víc řešit, dám tomu nějaký čas a delší zkušenost). Já obecně mám raději tužší shifty - méně se mi to kroutí a mám možná mylný pocit, že to mám více pod kontrolou, že vím, co to dělá. A že je to pro mě předvídatelnější do "směru". Netvrdím, že mě vzdálenost netěší, ale snažím se spíše víc směřovat ke konzistenci ran a konkrétnímu trénování zasahování "cílů". A jestli to bude 200 nebo 250 mě tolik teď netrápí, protože na to tu výkonnost aktuálně stejně nemám, abych to dokázal navazující hrou patřičně vytěžit a pravidelně zužitkovat.
Zobrazit přílohu 42714
Takže pružnosti (od nejměkčího shaftu k nejtvrdšímu) jsou (obvykle, protože na rozdíl od ocelových shaftů je v tom u „grafitu" trošku bordel, neb si to výrobci označují různě a různé jsou i parametryNo dobře, zeptám se. V čem přesně je rozdíl mezi x-stiff a stiff? Co jsem koukal, tak lehce v tomto případě v gramazi. Ale... u každé značky je to jiné? A úplně vysvětlení nějaké obecně jsem nenašel.
Uznávám, jsem a vždy jsem byl hodně u sportu pocitovej - zpravidla z celku. Presna čísla resim v práci, u golfu je ani nechci řešit přesné parametry a plus mínus desetinky odchylek.
Vždy kombinuji preci hůl jako celek. Jak hlavu, tak vyvážení, tak vlastnosti shaftu. A domnívám se, že zvlášť u driveru, který má velkou hlavu, se dá mnoho věcí kompenzovat a vzájemně "vykratit" nebo "posílit" kombinaci více faktorů?
Zní to hrozně neodborně, uznáván.
Oprav si tedy ten popis na X-Stiff
Ten pocit, že se to „méně kroutí" není pocit, je to skutečnost. Torque je 2,2°
Torque je zkrut, ne ohyb. Čili o kolik stupňů se zkroutí (otočí) shaft ve své podélné ose (čili jak moc „uhne" špička).No zhruba tak jsem to myslel. Prostě jen pismeno konkrétního výrobce. Když se podívám na tuto tabulku... Viz link, co si mi dával
A jak to poznat? Všechny parametry u R/S/X s jednou výjimkou u hmotnosti u Blue 80 jsou stejné, včetně torgue.
Bude-li na našem jarním tripu možnost, rád bych toho mazlíka zkusil na drivingu...celkem mne x-stiff láká. Když už u toho jako zedník nadávám, mohla by se do ruky ta lešenářská trubka celkem hodit.V čem přesně je rozdíl mezi x-stiff a stiff?
Bude-li na našem jarním tripu možnost, rád bych toho mazlíka zkusil na drivingu...celkem mne x-stiff láká. Když už u toho jako zedník nadávám, mohla by se do ruky ta lešenářská trubka celkem hodit.
Spíš s RomanemJasný! Ale ne že ho naucis nějaký nepěkný návyky! Hezký jemně, polehoucku, tak akorát na 200 až 220! A ne ty tvoje rány na 250! To neumíme, z toho by nás mohla bolet hlava a pak bychom museli dlouho odpočívat
Takže v podstatě bych si měl někde změřit rychlost svého švihu pro jednotlivé hole a pak si podle toho upravit shafty?najdeš pod položkou fitting
1. Hodnoty vzdálenosti jsou carry, ne total (pokud znáš svou carry vzdálenost, pak ok)Takže v podstatě bych si měl někde změřit rychlost svého švihu pro jednotlivé hole a pak si podle toho upravit shafty?
Našel jsem tohle, je tam více značek ale odkaz vede na novější verzi toho co mám u driveru v mém případě typ F3.
https://www.ustmamiya.com/golf-shafts/brands/recoil/recoil-450460-esx-iron/
Když ale porovnám délku odpalu, tak bych spíš patřil do F1, kde je větší tuhost proti kroucení. To by i vypovídlao o tom proč mi driver letí pokaždé jinam, protože díky větší kroutivosti se mi pokaždé zkroutí jinam.To k té teorii.
To, že ti to pokaždé letí jinam (chápu to tak, že jednou vlevo, jednou vpravo) není primárně způsobeno hodnotou Torque, ale spíš švihem či nedůsledností při založení.Když ale porovnám délku odpalu, tak bych spíš patřil do F1, kde je větší tuhost proti kroucení. To by i vypovídlao o tom proč mi driver letí pokaždé jinam, protože díky větší kroutivosti se mi pokaždé zkroutí jinam.To k té teorii.
Ty umíš jednomu zkazit radost, že pojemnoval svuj problém.Rozhodně to není příčina toho, že jsi jednou 20m vlevo a podruhé 20m vpravo.![]()
Jak jsi spokojenKoukám, že jsem to zapomněl tady aktualizovat o své krásky Takomo (no, doženu přes zimu)... nicméně odložím si sem teď další nový přírůstek - aneb: Konečně spolu!![]()
Zobrazit přílohu 46082Zobrazit přílohu 46083Zobrazit přílohu 46084Zobrazit přílohu 46085Zobrazit přílohu 46086Zobrazit přílohu 46087
Tak ať to tam padá samoKoukám, že jsem to zapomněl tady aktualizovat o své krásky Takomo (no, doženu přes zimu)... nicméně odložím si sem teď další nový přírůstek - aneb: Konečně spolu!![]()
Zobrazit přílohu 46082Zobrazit přílohu 46083Zobrazit přílohu 46084Zobrazit přílohu 46085Zobrazit přílohu 46086Zobrazit přílohu 46087