Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo WITB

Jak jsi spokojen :)? Mam ho taky :)

Jak bych to tak... Myslím, že není potřeba si kazit dojem a spokojenost reálným patováním. :-D Každopádně, měl jsem před tím půjčený asi 3 dny jiný demo stříbrný a bylo to super. O kousek nakonec lehčí závažíčka a mírně prohnutý shaft. Pocitově moc příjemné. A uvnitř skvělé. Uvidíme venku, jak to půjde. Očekávám, že si to chvíli bude sedat a snad to bude vztah krásný, plný radostného postupného poznávání a čím dál tím většího souznění. :)

Já se budu tak strašně smát...ale strašně...až v Ostravici mě uslyšej...

Já se budu tak strašně smát...ale strašně...až v Ostravici mě uslyšej...
Teda, že Michal patuje stejně jako já, to víme. Ale takhle ošklivý jsi na něj být nemusel. On si ten putter koupil, protože mu jde k pleti, a Ty mu to takhle kazíš ...

Kde já mám sakra tu historku, jak jsi na 25 metrech třikrát zahrál v Turecku wedgí, a pak se zvednul kořen stromu, a tu wedgi Ti zlomil, což nám se @sob1662 přišlo komické natolik, že jeden se smál a druhý jej kryl zády, a tak jsme střídali asi 10 minut, než se Ti vrátila barva .....?

Teda, že Michal patuje stejně jako já, to víme. Ale takhle ošklivý jsi na něj být nemusel. On si ten putter koupil, protože mu jde k pleti, a Ty mu to takhle kazíš ...

Kde já mám sakra tu historku, jak jsi na 25 metrech třikrát zahrál v Turecku wedgí, a pak se zvednul kořen stromu, a tu wedgi Ti zlomil, což nám se @sob1662 přišlo komické natolik, že jeden se smál a druhý jej kryl zády, a tak jsme střídali asi 10 minut, než se Ti vrátila barva .....?
Už se na ten kořen těším, letos kolem něj půjdu minimálně 2x...snad mi zbudou nějaké hole...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom