Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vyzkoušel jsem rovněž MB....+ ještě několik hřišť a přesměrování chvilku trvalo. To bych ale nějak přežil........víc mi vadí, že mě to hodí na nový veb TT, který nepoužívám a kde na první dobrou nevidím dokupy (na rozdíl od starého) a musím se k nim proklikat fiktivní rezervacíJá vyzkoušel Mladou Bolku a přesměrování na TT bylo hned.
Je potřeba udělat rezervaci v jejich rezervačním systému a také v teetime. Na recepci jim poté osobně nebo po telefonu řekneš, že jdeš přes ČGK. Oni si to potvrdí a je hotovo.Jediný co ještě nevím jak funguje, jsou dokupy přes ČGK na hřištích, která nejsou v TT.
Zobrazit přílohu 35623
Pokud chci koupit hru přes dokup na TT za 700,- (nebo mám dokonce volnou hru), jak se hřiště dozví, že mám zaplaceno?
Víte někdo, než napíšu dotaz na ČGK?
Jak "také v teetime", když tam nejsou?.......Nebo mi něco uniká?Je potřeba udělat rezervaci v jejich rezervačním systému a také v teetime. Na recepci jim poté osobně nebo po telefonu řekneš, že jdeš přes ČGK. Oni si to potvrdí a je hotovo.
To mi uniklo a které hřiště tam třeba není? I Hodkovičky s vlastním systémem tam jsou kvůli ČGkJak "také v teetime", když tam nejsou?.......Nebo mi něco uniká?
Asi jsem to napsal blbě. Myslel jsem to tak, že nejsou s TT provázána, tudíž jsou offline a nedozví se o mé rezervaci.Jak "také v teetime", když tam nejsou?
Jj, kvůli tomu tam budou asi všechna.I Hodkovičky s vlastním systémem tam jsou kvůli ČGk
Jj.....ta hřiště, která spolupracují s ČGK, ale používají jiný rezervační systém jsou v TT i nadále......to je to co mi unikloTo mi uniklo a které hřiště tam třeba není? I Hodkovičky s vlastním systémem tam jsou kvůli ČGk
Randomtak princip řazení je asi nějak prioritizován jinak
Random
to jsou ty vaše chytrý telefony tajtrdlíku Na noťasu to jde v pohoděJeště včera nešel v hesle k přihlášení použít @, trápil jsem se s tím asi půl hodiny sám, pak půl hodiny s nějakým chlapíkem na telefonu, pak jsem dal heslo bez tohoto znaku, nahlásil to chlapíkovi a feedback nanemám
Tak bacha na to.
Jo, akorát to Drobku nešlo ani z HP Probooku, ani z Microsoft Surface. To jsou počítače, Péťoto jsou ty vaše chytrý telefony tajtrdlíku Na noťasu to jde v pohodě
Pokud si mobil pamatuje heslo do aplikace, tak ho přeci jen stačí použít na web...?Dneska se mi, díky nepozornosti s odemčeným mobilem, náhle nečekaně otevřela stránka tycko.cz. Tak jsem si řekla, že se na to podívám. Vypadalo to přátelsky. Do chvíle než se mi po výběru hřiště otevřely stránky teetimu a chtěly po mě přihlášení. Vzhledem k tomu, že používám aplikaci, hesla mám v mobilu uložená a tim pádem spolehlivě zapomenutá, je pro mě web tycko.cz k ničemu.
Máš pravdu. Zařízla jsem to bez přemýšlení. Stejně nevím.Pokud si mobil pamatuje heslo do aplikace, tak ho přeci jen stačí použít na web...?