Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nepochopila si k čemu je rezervační systém na golfová hřiště?Ja jsem nejak nepochopila k cemu to vlastne bude ????
Samozrejme ze ano. A chapala bych, kdybyto byla konkurence teetime. Cemu nerozumim je, ze to stavi "nad tim"Nepochopila si k čemu je rezervační systém na golfová hřiště?
Aby nemusel klient složitě hledat, v kterém systému se hřiště nachází...Samozrejme ze ano. A chapala bych, kdybyto byla konkurence teetime. Cemu nerozumim je, ze to stavi "nad tim"
Mám to uplně stejně - čekám že si počet hráčů vyberu až po výběru času a ne obráceně. Což je právě asi návyk z TT, protože reálně je to vlastně jednoAd Týčko - několikrát se mi stalo při rezervaci, když nás jde hrát více (což skoro pravidelně s rodinou), že jak je to na té jedné stránce najednou, tzn. neotevírá se to postupně jako v TT, že automaticky přehlídnu "Kolik vás bude" (počet hráčů). A jedu dole k TT, a klikám na 3. či 4. "Nike" tlačítko a ono nic - resp. zaškrtne se 1 - logicky, nezměnil jsem nahoře počet hráčů. Než to pošlu jako námět k vylepšení, aby i při kliknutí na konkrétní čas se rovnou u toho zobrazila třeba změna na počet hráčů... taky se vám to děje, někomu uživatelsky?
Přijde mi, že tyhle drobnosti jsou pak někdy docela dobře řešitelné a ta vývojářské slepota prostě je, znám to sám.
Mám to uplně stejně - čekám že si počet hráčů vyberu až po výběru času a ne obráceně. Což je právě asi návyk z TT, protože reálně je to vlastně jedno
Samozrejme ze ano. A chapala bych, kdybyto byla konkurence teetime. Cemu nerozumim je, ze to stavi "nad tim"
golfcourses.cz je super, akorát třeba k některým jamkám např. vůbec nesedí fotky a popis.Podle mě je to takto docela chytré. Koneckonců, kdyby se k hřištím podařilo dotáhnout další informace, tak by to mohla velmi užitečná informativní stránka. Vemme si třeba, jak pořád je navštěvovaný mnohými z nás web golfcourses.cz, který vyjma standardizovaného popisu hřiště jedním jazykem má třeba i popis jamek, ze kterého se dá čerpat, fotky atp.
Vsechny varianty co pises jsou ve hre. Nekde plati CGK za kazdou hru dle domluvenych podminek, nekde plati pausal rocne nezavisly na hrach a nekde maji jeste jiny systemJe tomu asi rok co teetime slavnoslavně zpustil teecoiny. letos sem se dozvěděl že tam přidali vyjímku že když platíte dokup u ČGK tak teecoiny neobdržíte.... ne že by to byla nějaká velká věc, ale zajímalo by mě jak odměňuje ČGK hřiště nemáte o tom někdo povědomí.... jestli paušálně za sezonu/měsíc nebo od odehraného teetimu? podělte se někdo o zaručené informace;-)
Aha, tak proto mi nepřibývají... Díky za info.že když platíte dokup u ČGK tak teecoiny neobdržíte....
O co vic prudi SMS oproti appce?Jedna věc mne na Tyčku štve. Udělám si rezervaci a přijde mi připomínací SMS ze dvou čísel. ZE DVOU, A NEJDE TO NIKDE VYPNOUT.
Já žádné notifikace po SMS nechci.
Postačí mi notifikace z appky, která tam určitě bude.
Už jsem jim psal, ale reakce jsou vlažné ....
Apce můžeš notifikace zakázat nebo omezit jak potřebuješ. U sms to nejde pokud nechceš ignorovat všechny…O co vic prudi SMS oproti appce?
Ja jsem rad, kdyz mi neco pripomene zubare nebo odber krve. Je mi dost jedno, co to je. A kdyz na to nemusim mit specialni aplikaci, tim lepeApce můžeš notifikace zakázat nebo omezit jak potřebuješ. U sms to nejde pokud nechceš ignorovat všechny…
Cajk, já bych byl rád, kdybych si mohl vybrat.Ja jsem rad, kdyz mi neco pripomene zubare nebo odber krve. Je mi dost jedno, co to je. A kdyz na to nemusim mit specialni aplikaci, tim lepe
Mě to připomíná kalendář, jako všechno ostatní. V TeeTime lze rezervaci rovnou do kalendáře uložit. Takže vítám všechno, co umí spolupracovat s kalendářem a nemusím ty ostatní cesty. Ale jak známo, je to věc vkusu každého soudruhaJa jsem rad, kdyz mi neco pripomene zubare nebo odber krve. Je mi dost jedno, co to je. A kdyz na to nemusim mit specialni aplikaci, tim lepe
Tycko nabizi to same.V TeeTime lze rezervaci rovnou do kalendáře uložit.
No zubaře řeším 2x ročně...ale golf 3x týdně ? trocha nepoměr připomínačůJa jsem rad, kdyz mi neco pripomene zubare nebo odber krve. Je mi dost jedno, co to je. A kdyz na to nemusim mit specialni aplikaci, tim lepe