Mám, dle rozpisu flajtů mě můžeš trefovat míčky.a nějakou pozitivní zprávu pro mne, máš?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám, dle rozpisu flajtů mě můžeš trefovat míčky.a nějakou pozitivní zprávu pro mne, máš?
Při hře na 9 jamek se odečte pouze polovina kreditu. Jeden kredit tedy vystačí na 18 jamek (2x 9 jamek). Jsou nutné dvě samostatné rezervace teetime. Viz popisek na webu ČGK.Bacha, volná hra je taky jen na devítku.![]()
Díky, Tome.Při hře na 9 jamek se odečte pouze polovina kreditu. Jeden kredit tedy vystačí na 18 jamek (2x 9 jamek). Jsou nutné dvě samostatné rezervace teetime. Viz popisek na webu ČGK.
@macdav a jak prosím udělám rezervaci na turnaj z kreditů ČGK? Přiznám se, že jsem to zatím nikdy nevyužil, tak tápu
Ha, už asi vím, dám rezervaci na ráno/večer a do poznámky info, že jde o rezervaci na turnaj.
Ani do poznámky nic nedávám, ono se jim to tam přiřadí automaticky......ale nic tím nezkazíšHa, už asi vím, dám rezervaci na ráno/večer a do poznámky info, že jde o rezervaci na turnaj.
Taky to tak dělám, poznámka "Fee do turnaje"Ha, už asi vím, dám rezervaci na ráno/večer a do poznámky info, že jde o rezervaci na turnaj.