Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Rezervace hry v ČR - Teetime, Týčko...

Nevíte, je v plánu tam vrátit statistiky, nebo o data zkusit požádat? Nespěchám na to, ale bohužel jsme to blbec neměl jinde uložené a bylo by mi líto o data přijít.

No to jsem přesně zkusil a objevila se appka s ikonou v nové barvě (i když to může být i tím, že jsem si odvažně zapnul beta verzi). Ovšem zřejmě je to jen appka obsahující embedovanou ebovou stránku (tedy ale fujky). Chápu že když není dost zdrojů na vývoj normální appky a (zejména) backendu, tak se to tak řeší. Ale jako aby mě to psalo při pokusu pousnout mapu, abych to udělal dvěma prsty...

Zatím v systému chybí některá hřiště (indoory to tak nějak ignoruje systémově - no ale sezóna začíná a do podzimu času dost :)) - teda na interaktivní mapě (funkce v Mém okolí) jsem jich v ČR napočítal 11.

Nicméně co tedy fugovalo i v té předchozí "nové" verzi, funguje i v této a sice, když učiním offline rezervaci (zde konkrétně Hostivař Indoor), tak se mi rezervace v systému zobrazí. No tak alespoň něco :cool:.

Vybráno ze včerejšího (27.3.2025) newsletteru Teetime, co mi přistálo na emailu:

---

Co už jsme vylepšili v novém portálu?

Neustále pracujeme na vylepšeních! Zde jsou ta nejnovější:

✅
Zrychlení odezvy systému

✅
Vyhledávaní a identifikace hráčů - nově dle federačních čísel a doplněných informací

✅
Správa rezervací - smažte jednotlivé hráče nebo celou rezervaci podle vaší role

✅
Všechna hřiště zpět na portálu TeeTime

✅
Kategorie hřišť TeeCourse a Non-partner

✅
Lepší mapa pro vyhledávání hřišť v okolí

✅
Detail hřiště s aktualitami

✅
Odladění TeeTime Marketu

Odpověděli jsme na vaše časté dotazy

Kde jsou statistiky a oblíbené funkce? Kdy bude nativní aplikace? Proč se systém mění? Na vaše nejčastější dotazy jsme odpověděli v příspěvku na našich sociálních sítích.

Máte ještě otázky? Na sociálních sítích pro vás pravidelně pořádáme okénko, kde se nás můžete na cokoliv zeptat.

Řešíte konkrétní problém? Obraťte se prosím na naši podporu: teetime@teetime.cz

Za mě stále nepoužitelný, online jde rezervace max na 14 dní dopředu, takže stejně musíme přes recepci, bo tam to jde až měsíc dopředu, takže logicky, když se otevře rezervace na teetime, tak už není místo.

hnus velebnosti - proč se snaží na jednu stránku nacpat informace o hřišti, herních variantách, službách a někde v koutku se krčí přehled teetimů - jo a užitečná informace o HCP flightů kam se přidávám tam vůbec není, rozhodně to pro mě byl indikátor kam se nechci přidávat

Tak co, bude v úterý TeeTime fungovat bez vad???
Anketa:
👍bude
🤣nebude
V té otázce máš na konci dvě slova navíc 🤭

Držme si palce. Myslím teď jako hráči, ale i všem resortům, co na TT jedou. Jsou ve velmi nelehké situaci... i případný přechod se vším teď aktuálně k Tyčku není předpokládám nikde úplně obratem, x dní to sežere - co hřiště/kapacity Týčka. Předpokládám, že menší hřiště méně dní, větší resorty, co využívají toho více - tam to bude časově komplikovanější se vším testováním atp. Tzn. nic, po čem by hráč toužil. Asi si všichni dokážeme představit ty případné zmatky s tím. Těm recepcím to fakt nezávidím.

Za sebe bych vřele doporučoval každému z nás - při jakékoli rezervaci online přes TT (chvilkami tak různě běží) hodně sledovat cenu (pokud chcete platit předem), kterou Vám to naúčtuje a jestli je v souladu s ceníkem resortu případně Vašimi reciprocitami atp. Občas, jak se mi doneslo, to sem tam hodí jinou částku... Především prý v případě vícečlenných flajtů, ale nejenom.

---

Za sebe jako nejméně šťastné považuju nemožnost sledovat provoz na hřišti, prostě nevidím, jestli náhodou nejde 5 plných flajtů začátečnické výkonnosti, abych si pak pro sebe dal další čas a na hřišti ho pak protrpěl. Tu rezervaci telefonicky - tu pak už klidně udělám. Ale ten orientační přehled "plných/prázdných/jaká HI", to je něco, co je pro mě dost klíčové, podle čeho se rozhoduju, kam si jit zahrát. Uznávám, že pokud budu mít domluvenou hru někde za týden jako výlet, je to fuk... ale při adhoc hře ten samý den nebo na další den to využívám pro plánování času pravidelně. A nedokážu si představit, že bych toto vykomunikovával telefonicky s recepcí/recepcemi u více vytížených hřišť.

Držme si palce. Myslím teď jako hráči, ale i všem resortům, co na TT jedou. Jsou ve velmi nelehké situaci... i případný přechod se vším teď aktuálně k Tyčku není předpokládám nikde úplně obratem, x dní to sežere - co hřiště/kapacity Týčka. Předpokládám, že menší hřiště méně dní, větší resorty, co využívají toho více - tam to bude časově komplikovanější se vším testováním atp. Tzn. nic, po čem by hráč toužil. Asi si všichni dokážeme představit ty případné zmatky s tím. Těm recepcím to fakt nezávidím.

Za sebe bych vřele doporučoval každému z nás - při jakékoli rezervaci online přes TT (chvilkami tak různě běží) hodně sledovat cenu (pokud chcete platit předem), kterou Vám to naúčtuje a jestli je v souladu s ceníkem resortu případně Vašimi reciprocitami atp. Občas, jak se mi doneslo, to sem tam hodí jinou částku... Především prý v případě vícečlenných flajtů, ale nejenom.

---

Za sebe jako nejméně šťastné považuju nemožnost sledovat provoz na hřišti, prostě nevidím, jestli náhodou nejde 5 plných flajtů začátečnické výkonnosti, abych si pak pro sebe dal další čas a na hřišti ho pak protrpěl. Tu rezervaci telefonicky - tu pak už klidně udělám. Ale ten orientační přehled "plných/prázdných/jaká HI", to je něco, co je pro mě dost klíčové, podle čeho se rozhoduju, kam si jit zahrát. Uznávám, že pokud budu mít domluvenou hru někde za týden jako výlet, je to fuk... ale při adhoc hře ten samý den nebo na další den to využívám pro plánování času pravidelně. A nedokážu si představit, že bych toto vykomunikovával telefonicky s recepcí/recepcemi u více vytížených hřišť.
výhodou Týčka je to, že to tvoří opravdoví golfisti a reagují na podněty bez odkladů a zdokonalují vše více méně 24/7 ... a co se přechodu resortů na Týčko týče, dokud není vše kompletně převedeno a naladěno k plné funkčnosti, tak prostě ten resort na Týčku nefunguje a aplikace tě přehodí na jejich, dosud používaný systém, což je ve většině případů totálně nefunkční Teetime ... já už ho z mobilu smazal a věřím, že se tam už nikdy nebudu mít potřebu vracet...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom