Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Rezervace hry v ČR - Teetime, Týčko...

Teoreticky tomu nic nebrání, ale v praxi si to nedokážu představit. Musel bys ručně přepisovat rezervace z jednoho systému do druhého, protože online spolu (celkem logicky) nekomunikují. Takže u běžného provozu cca 50 - 150 rezervací denně je to prostě neproveditelné...určitě ne bez chyb a naštvání lidí...Jinak TT už s koncem loňské sezóny nabídl všem hřištím na letošní rok licenci zcela zdarma, tzn. finanční argument pro jeho nepoužívání v podstatě aktuálně neexistuje. Je pak celkem zřejmé, proč to vlastně nikdo nechce ani zadarmo...

U hotelů je to trochu jinak - zde existují channel managery, které jednotlivé rezervační systémy spojují dohromady právě tak, aby nedošlo k duplicitám, chybám či overbookingu...

Nevím, jak systémy přesně fungují, určitě by ale nebylo pro hřiště vhodné používat oba dva zároveň. Každý bude mít svoji databázi herních časů a jejich obsazenosti, které by nebyly sloučeny. Jasně, teoreticky by jeden systém mohl mít jiné časy než druhý – v hodině například 0, 20, 40, druhý 10, 30, 50. Nicméně pro obsluhu by bylo peklo takové systémy obsluhovat a přepínat z jednoho do druhého. Navíc systémy učitě nabízí nějakou analytiku, statistiku rezervací, každý může mít trochu jiné reporty. A to nemluvím o různých featurách, které jeden systém mít může, druhý jinak nebo vůbec.

Samozřejmě by bylo ideální mít jeden systém pro všechny... Sám jsem z toho docela rozladěný, protože i když měl TT do dokonalosti daleko, psal jsem si do něj odehrané hry. Teď mi nezbývá než návrat k Excelu, než to někdy začne fungovat nebo než začne Týčko funkcionalitu nabízet. Hlavně už ale k takovému systému po podobných manévrech nemám příliš důvěru.

Samozřejmě by bylo ideální mít jeden systém pro všechny... Sám jsem z toho docela rozladěný, protože i když měl TT do dokonalosti daleko, psal jsem si do něj odehrané hry. Teď mi nezbývá než návrat k Excelu, než to někdy začne fungovat nebo než začne Týčko funkcionalitu nabízet. Hlavně už ale k takovému systému po podobných manévrech nemám příliš důvěru.
Odehrané hry si můžeš psát zde na 19. jamce 😉

Kdyby to někoho zajímalo, to mi (o víkendu!!) odpověděli z podpory teetime, když jsem se jich ptal, kdy jim to začne fungovat...

Dobrý den,
děkujeme za pochopení, je to k vzteku, takovou práci programátoři odvedli, očekávání byla (a jsou) vysoká a nyní kvůli problémům s migrací dat takové potíže... Je vám určitě jasné, že v jeden okamžik se musí udělat ve starém systému tlustá čára a pak se migrují data do nového systému, který je v danou chvíli kvůli chybějícím datům nepoužitelný, akorát tedy těch dat bylo tolik, že migrace trvala o hodně déle, než se předpokládalo. Nyní je migrace dokončena a opravují se chyby migrace (ne všechno se převedlo bezchybně) a opravují se také chyby, které se bez dat neprojevovaly. Takže asi tolik. Chyby se odstraňují průběžně, takže hledat nějaký bod, který bych vám sdělil, je obtížné. Hřiště ještě moc neotevřela, ale ta, která mají otevřeno, už by mělo jít rezervovat a také by se mělo dát přihlásit do účtu, což je prvotní předpoklad pro provedení rezervace... Omlouváme se za komplikace a budeme rádi, pokud nám sdělíte své připomínky případně budete reportovat chyby, na které narazíte. Budeme se snažit co nejdříve uvést celý systém do 100% stavu.

Odehrané hry si můžeš psát zde na 19. jamce 😉
To vím, akorát už mám historicky vše u TT a rád bych měl vše na jednom místě i nadále, klidně i jinde. Nyní se k TT hrám ani nedostanu, abych je mohl převést.

To vím, akorát už mám historicky vše u TT a rád bych měl vše na jednom místě i nadále, klidně i jinde. Nyní se k TT hrám ani nedostanu, abych je mohl převést.

Zkus jim napsat na technickou podporu, jestli to někde třeba nemají ještě "neverejne" to původní dostupné. Trochu se obávám, že tahle funkcionalita do nového systému bude "převáděná" až (jestli vůbec) jako poslední v řadě. Případně najdou cestu, jak Ti vyjít vstříc při troše snahy i nějakým "ručním" exportem z jejich strany . Líná huba... tohle myslím tak, že když se jim, myšleno TT, s touto prosbou nikdo neozve, tak snaha na to to řešit může být přirozeně u nich nulová, protože po tom není poptávka. A jak padlo výše - starý a nový systém - nemusí být vůbec kompatibilní na datovou strukturu. Tzn. o to menší touha provozovatele to řešit kvůli "pár" jedincům na úkor toho nezbytně nutného, co je pálí z hlediska provozu teď.

S těma exportama a obecně EXIT strategiemi pro uživatele je to na štíru - u každého systému, nikomu se to nechce moc dělat :). Vím, třeba, že i v mém mGolf, který je neporovnatelně jednodušší to riziko je samozřejmě taky a např. @JardaK to už i někdy u něco zmiňoval, že by to uvítal přesně z důvodu - co když se něco stane a budu to chtít přepsat někam jinam a ani já jsem to tam doposud neudělal, bohužel. Ale vím, že bych měl, no.

Upraveno:
Zkusit to mohu. Je se trochu obávám, aby se kvůli mému požadavku neprodloužily práce o dalších 40 000 hodin 🤭.

Sám jsem z toho docela rozladěný, protože i když měl TT do dokonalosti daleko, psal jsem si do něj odehrané hry.

Beřovice už fungují, jak appka, tak web, lze rezervovat hru.
Zdá se že situace na bojišti se mění každou minutou. Aktuálně svoje hry vidím, možnost rezervovat hru v Beřkách ne (v aplikaci)🙄🥺

Upraveno:
Zkusit to mohu. Je se trochu obávám, aby se kvůli mému požadavku neprodloužily práce o dalších 40 000 hodin 🤭.
Při ceně cca 2,500 za hodinu, by se to jistě vyplatilo ;)

K tomu zapisování her do TT, to si zrovna myslím, že by mohlo/mělo být zpoplatněno, nebo by to mělo být v aplikaci ČGF. Chápu historický relikt, kdy byla jen jedna možnost, ale nyní to nedává smysl, aby na "cizí" platformě sis zapisoval skore z hřiště, které tam není a nemá z něj tak nic.

Při ceně cca 2,500 za hodinu, by se to jistě vyplatilo ;)

K tomu zapisování her do TT, to si zrovna myslím, že by mohlo/mělo být zpoplatněno, nebo by to mělo být v aplikaci ČGF. Chápu historický relikt, kdy byla jen jedna možnost, ale nyní to nedává smysl, aby na "cizí" platformě sis zapisoval skore z hřiště, které tam není a nemá z něj tak nic.
To s tou app ČGF je vlastně celkem dobrý nápad, posílám to dál. Díky!

Mám ještě jeden - výpočet hracího HCP. Ja to vědět nepotřebuju, ale pro syna jo :-)
Hrací HI můžeš zjistit na serveru ČGF, i když to není tak pohodlné, jako v appce.

Mám ještě jeden - výpočet hracího HCP. Ja to vědět nepotřebuju, ale pro syna jo :-)

To @mkopcak : tohle by taky byla pěkná featurka, která by u ČGF i v jejich app mohla být centrálně. Jestli máš šanci to někam "ponouknout" :)

Jedna věc je, že TT vydal aktualizaci, která se nepovedla - OK, může se to stát, třeba i opakovaně. Ale výrazně horší je, že ani 2-3 týdny poté stále nemají hotovo a opraveno. Tohle už je podle mě z jak z pohledu hřišť/klubů, tak z pohledu hráče/uživatele, opravdu hrůza. A největším trestem pro TT budou další přechody k Týčku. Těžko někdo bude riskovat, že při dalších aktualizacích třeba uprostřed sezony nastanou opět problémy s takhle pomalou reakcí.

Za výpočet hracího HI všech hřišť se moc přimlouvám, na tenhle výpočet jsem často koukal při cestě na cizí hřiště.
Teetime to měl jednoduché a rychlé, teď to nemá kompletní nikdo.
Cesta přes server ČFG je komplikovanější a navíc to mají jen na webu, nikoliv v apce.

Moje aktuální zkušenost s Teetime.
Screenshot_20250308-065730.webp
a po kliknutí na odkaz na stáhnutí...
Screenshot_20250308-065746.webp

A po kliknutí na otevřít...
Screenshot_20250308-065730.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom