Tak já nevím - je to 100% srovnatelné s realitou nebo není?!
To si nemyslím. Ale Old Course jsem hrál, takže mám určitou představu o tom, jak to tam vypadá a jak se míč chová. Zároveň vím, že nejsem nijak oslnivý golfista, ale myslím si, že mám svou hru celkem pod kontrolou a 7 z 10 ran zahraju podle svých představ s přiměřenou odchylkou. To jen na podporu svého názoru...
- Myslím si, že dobrou polovinu z těch ran ze 60m a blíže k jamce bys ve skutečnosti nezastavil tak, jak simulátor ukázal. Alespoň já toho nebyl schopen bez ohledu na to, jak dobře jsem je trefil. Podporou tohoto tvrzení mi budiž pohled na jakékoli The Open, kdy mají hráči a hráčky stejné problémy: +5 ran.
- Polovinu birdie bys nedal: + 2 rány.
- Stejně jako záchrany PARů jednoputtem nebo dvojputty z větších vzdáleností: +2 rány.
- Ránu na 12ce bys nenašel/ nemohl hrát: +2 rány.
- Polovinu ran z roughu bys nedostal ven, pokud bys je přes horizont, modelaci nebo křoví vůbec byl schopen najít: +2 rány.
Na počátku a konci hry bys byl extrémně nervózní z vědomí, kde jsi a co tam děláš. Navíc započítej to, že tvoje úsilí sledují stovky očí = máš nejvíc diváků, co kdy v životě budeš mít. A vedle sebe 2 caddy, co tě ženou jak nadmutou kozu
.
Viděl bych to na cca +10 - +15 ran k tomu, cos zahrál na simulátoru. Ale co já vim, třeba by to byl zrovna ten den, kdy zahraješ 65...