Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

SkyTrack

Mas slusny rozptyl :D

počkejte vy kur(píp) proradný, až budete chtít poradit jak zatančit giro nebo gancho :up: (v tom emoji si představte místo palce zvednutej jinej prst).

počkejte vy kur(píp) proradný, až budete chtít poradit jak zatančit giro nebo gancho :up: (v tom emoji si představte místo palce zvednutej jinej prst).
Na tyhle kreace je tu @Dana ;). Ta nás má ráda, opravdu

Na tyhle kreace je tu @Dana ;). Ta nás má ráda, opravdu
Což, ráda vás mám, ale tango neumím :down: se mnou tak flamenco :D

Je tady někdo znalý, kdo by mi udělal stručný rozbor zápisu z elektronického drivingu?

Z toho se dá něco zjistit? Zkus oslovit @mprokop, možná pomůže. Nebo alespoň řekne, jak to číst. :)

Se divím, že jste ještě Jerrymu neporadili, aby tu odchylku takto držel i v metrech a ne jen ve stupních. Myslím, že to by mu ve hře velmi pomohlo. :up: ....a zvednutý ukazováček už tu dnes jednou ukzoval, tak jsem vlastně z obliga.
Ty internety mají něco do sebe.....na hřišti bych se možná bál otočit zády, ale tady stačí zavřít prohlížeč a jsem v pohodě :D:D:D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom