A tak mi řekni jak - Bohdaneč i Roudnička?
Jj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A tak mi řekni jak - Bohdaneč i Roudnička?
ani se mnou do flajtu?V tom případě prosím o odhlášení.
ach bože...pak že ženský jsou hroznýOn je labilní a bojí se, že by odhalil karty
ach bože...pak že ženský jsou hrozný
Už to nebudu komentovat, já těmhle rozmíškám nějak nerozumím. Jestli bude @Helldriver trvat na tom, že ho mám vymáznout, udělám to. Sudího vám dělat nebudu.Kdepak, já jsem nejhorší!
Už to nebudu komentovat, já těmhle rozmíškám nějak nerozumím. Jestli bude @Helldriver trvat na tom, že ho mám vymáznout, udělám to. Sudího vám dělat nebudu.
Noooo, tak to se musíš snažit hochu! (ale občas bys zasloužil přes tu svojí hubu nevymáchanou plácnout! Kam se na tebe hrabu...)Prosím prosím, já hrozně moc potřebuju vědět, kdo z nás je lepší...prosííííím!
Jasně!Můžeme se s Honzou přidat i na Roudnička?
Na kolik mám tedy objednat tu Roudničku? Jste schopní dát Bohdaneč za 5 hodin? Dříve? Půl hodiny přesun, minimálně...To mi vychází tak na 4. hodinu tee time na Roudničce.
Měla jsem objednanou limuzínu s vířivkou a barem. Ale tak tebe přesuneme vrtulníkemA jist budeme kdy? A co wellness na regeneraci? Presun nebude vrtulniky? Tahle organizace kulha od sameho zacatku!
proč ? vedle mě budeš vždycky za hvězduTeď mi došlo, sakra...měla bych začít konečně trénovat!!!!